Bucuriile continua in casa celor doi adolescenti orfani de la Capaclia. Astazi au fost vizitati de cativa oameni, mobilizati pe facebook, care le-au adus lucruri utile.

Publicat:12.02.2017, 14:57Dupa ce a vazut reporajul la Pro TV, un grup de oameni a ramas impresionat de curajul celor doi copii de la Capaclia si a decis sa le ofere daruri. Tinerii s-au mobilizat pe facebook si au mers astazi in sat. Ei le-au adus copiilor un frigider, un aspirator, haine, dar si produse alimentare.

Tudor mereu si-a dorit un fierastrau pentru a taia lemne, iar astazi dorinta i s-a indeplinit. Oamenii i-au adus un fierastrau electric.

Pe 22 februarie Olesea si Tudor vor merge la Paris. Un moldovean stabilit in capitala Frantei a fost impresionat de povestea lor pe care a vazut-o la PRO TV si a anuntat ca va organiza, de ziua sa de nastere, un concert de binefacere pentru ei.


Olesea si Tudor locuiesc singuri in casa ramasa de la parinti pe care au carpit-o cum au putut. Au decis sa stea acolo pentru ca Tudor sa nu fie dus in plasament. Se intretin dintr-o indemnizatie de 700 de lei. Reportajul despre ei a impresionat multa lume pentru ca sunt muncitori si nu se plang de greutati.


VEZI SI: Orfani, dar gospodari. Cu 7 oi mostenite si o casa darapanata, doi adolescenti din Capaclia infrunta viata cum pot ca sa nu fie despartiti si dusi in plasament - VIDEO


VEZI SI: Mare surpriza! Cei doi adolescenti orfani din Capaclia vor merge la Paris. Un moldovean stabilit acolo organizeaza pentru ei un concert de binefacere - VIDEO