Google+

Inmanarea BURSEI de MERIT Easy Credit 2018-2019 si DIPLOMELOR studentilor desemnati din cadrul USM si ASEM

Organizatia de Microfinantare „Easy Credit” S.R.L. a selectat patru studenti ai facultatilor de Drept si Economie, care vor beneficia de bursa de merit pe perioada anului de studii 2018-2019, pentru rezultatele obtinute. Dintre acestia, doi studenti sunt din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova si alti doi studenti ai Universitatii de Stat din Moldova. Beneficiarilor li s-a inmanat diplome in cadrul unor ceremonii oficiale, ce au avut loc la USM si ASEM.Pe data de 31.10.2018, în cadrul şedinţei Senatului, a avut loc premierea studenţilor Academiei de Studii Economice.

Beneficiarii Burselor de Merit Easy Credit Scholarship din cadrul ASEM sunt:

 

* Cristina Tabuica – studentă la Facultatea Finanţe;

* Alina Lavric – studentă la Facultatea Economie Generală şi Drept.

 

Studenţii USM au fost premiaţi în cadrul Consiliului Facultăţii de Drept, care a avut loc pe data de 19 septembrie. 

 

Beneficiarii desemnaţi ai bursei Easy Credit Scholarship din cadrul USM sunt:

 

* Valeria Ursu – studentă Facultatea de Drept USM; 

* Corneliu Doni – student Facultatea de Drept USM. 

 

Concursul pentru studenţi face parte din proiectele demarate de către Organizaţia de Microfinanţare „Easy Credit” S.R.L. Acesta are scopul de a susţine tinerii absolvenţi care dau dovadă de sîrguinţă, se implică activ în activităţi de voluntariat şi dau dovadă de activism civic. Bursele de Merit sunt în exclusivitate finanţate de către ÎCSM Easy Credit SRL.

 

Compania anunţă că şi pentru anul academic 2019-2020, la fel, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept şi Academia de Studii Economice a Moldovei, Facultatea Economie Generală şi Drept, şi Facultatea Finanţe, vor fi acordate cîte două burse de merit, anual pentru fiecare instituţie de învăţămînt. Acestea sunt în mărime de 200 de EURO lunar, plătiţi în monedă naţională. Studenţii interesaţi să participe la concurs pot lua cunoştinţă cu prevederile Regulamentului privind selectarea beneficiarilor pe adresa www.ecredit.md

 

„Credem, că prin acordarea Burselor de Merit, studenţii capabili şi care au o tendinţă spre o dezvoltare profesională vor obţine un suport financiar necesar, îndeosebi la parcurgerea utlimilor paşi din viaţa studenţească pînă la – ABSOLVIRE. Astfel, problemele de planul financiar al studenţilor să fie excluse în limitele posibile şi cu toată atenţia şi capacităţile sale să se orienteze spre susţinerea Tezei şi Examenelor de Licenţă, ceea ce le va fi de mare folos în integrarea profesională”, spune Victor GAMARȚ, Director ÎCSM Easy Credit SRL.

 

 AVANTAJELE Beneficiarilor bursei de merit

EASY CREDIT SCHOLARSHIP:

 

 - Efectuarea oricărui tip de practică de specialitate în cadrul ÎCSM Easy Credit SRL

 - Solicitarea asistenţei angajaţilor Departamentului Juridic, Departamentului Financiar, Departamentului Credite din cadrul ÎCSM Easy Credit SRL în activitatea sa de student, inclusiv asistenţă tehnică şi date statistice

 - Solicitarea achitării Bursei de merit în numerar

 - Distribuirea bursei de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP la achitarea contractului pentru studiile universitare, în beneficiul USM/ASEM

 - Înmînarea solemnă şi mediatizată a Diplomei BURSA de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP 2018-2019

 - Angajarea în mod prioritar, în conformitate cu disponibilitatea funcţiilor vacante, în cadrul Î.C.S.M. Easy Credit S.R.L.

 

Încurajăm, toţi studenţii, care sunt eligibili condiţiilor expuse în REGULAMENT privind selectarea beneficiarilor bursei de merit EASY CREDIT SCHOLARSHIP să aplice!!!

 

ŞANSELE de a deveni CÎŞTIGĂTOR EASY CREDIT SCHOLARSHIP sunt EGALE pentru TOȚI aplicanţii. 

 

Pentru informaţie suplimentară, vă rugăm să vizitaţi http://ecredit.md/news/cistigatorii-easy-credit-scholarship-2018-2019/ şi http://ecredit.md/news/bursa-de-merit-easycredit/ sau apelaţi persoana de contact Leonid VOLOH, HR Manager, tel. (+373) 7845-1111. 

 

Conform datelor Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, ÎCSM Easy Credit SRL este unul din liderii sectorului financiar nebancar din Republica Moldova. 

 

N.B. pentru a face cunoştinţă cu Posturile Vacante, accesează: (http://ecredit.md/posturi-vacante/)

 

Regulamentul concursului anual, actele necesare pentru participare le găsăţi pe: www.ecredit.md

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn