Liberal democratii au decis ca vor merge in alegerile parlamentare impreuna cu PAS si PPDA. Decizia a fost luata astazi, dupa ce a fost supusa votului la consiliul politic al formatiunii, la care mai mult de jumatate din mebrii prezenti au votat pentru. Reprezentantii blocului ACUM urmeaza sa isi delege candidati pe circumscriptii si sa participe si pe listele generale.

Publicat:09.12.2018, 15:58

Tudor DELIU, PRESEDINTE PLDM:La sedinta au participat 71 de membri din 100. Au fost discutii mai mult de doua ore. Procedura a fost diferita de alte partide, votul a fost nominal. In cadrul sedintei sau expus 17 reprezentanti din 17 organizatii teritoriale, care au venit cu optiunile lor si in rezultat a fost ceea ce s-a adoptat.”

Vicepresedintele platformei DA, Alexandru Slusari, sustine ca liberal democratii au luat o decizie corecta.

Alexandru SLUSARI, VICEPRESEDINTE PPDA:Asteptam reprezentantii tuturor fortelor politice, cu conditia ca aceste persoane sunt integre, sunt profesioniste si vor trece toate testele care am propus si pentru ceilalti candidati din cadrul Platformei DA si PAS.”

Cei de la PAS sustin ca decizia reprezentantilor PLDM de astazi a fost luata la propunerea lor. Toti liberal-democratii, care vor dori sa intre in competitie, vor trebui sa treaca insa filtrul de integritate. Totodata, acestia sustin ca si membrii PL sunt invitati sa participe alaturi de ei la scrutin in aceleasi conditii.