Google+

Locuitorii capitalei circula deja cu autobuzele noi. Imagini, surprinse de internauti: "Mirosul e de "proaspat", "Totusi, sunt ale noastre sau numai pana la alegeri?" - GALERIE FOTO

Locuitorii capitalei circula deja cu autobuzele noi pe strazile din capitala. Unii au decis sa surprinda momentu si sa posteze imaginile pe retelele de socializare.

 

"Totusi, sunt ale noastre sau vor circula pana la alegeri?", scrie un locuitor al capitalei care a surprins momentul in care noile troleibuze circula deja pe strazile din Chisinau. 

 

 

O alta persoana a postat fotografii din interiorul autobuzului: "Mirosul e de "proaspat" ", scrie acesta. 

 

 

"Eu am vazut ca soferul era imbracat in camasa alba", scrie un alt internaut, care a postat aceasta fotografie. 

 

 

 

 

Achizitionarea celor 25 de autobuze a fost insotita de un sir intreg de acuzatii. Initial, o firma din Romania a contestat licitatia organizata de primaria Chisinau, spunand ca a oferit un pret mai mic decat cel propus de compania castigatoare si o garantie mai mare la autobuze.

 

Ulterior, mold-street.com a scris ca autoritatile locale au desemnat invingator in concurs nu un dealer oficial, ci un intermediar, inregistrat in zona separatista Ciprul de Nord.

 

La cateva zile dupa licitatie, 25 de autobuze Isuzu au fost parcate in Piata Marii Adunari Nationale. Primarul interimar, Ruslan Codreanu, spunea ca, de fapt, firma care s-a angajat sa le livreze a organizat o expozitie si ca nimic nu este batut in cuie - adica primaria isi rezerva dreptul sa nu cumpere autocarele.

 

Fostul edil, Dorin Chirtoaca, a fost sa vada autobuzele si a scris pe Facebook ca a gasit inscriptii care arata ca acestea sunt produse in 2017, a vazut semne de uzura si, respectiv, crede ca ar fi la mana a doua. Ruslan Codreanu a negat.

 

Dupa asta, Chirtoaca a mai scris ca aceste vehicule ar fi putut fi dintr-un lot inundat in Turcia in timpul unor intemperii din anii precedenti, acuzatii respinse de primarie. Codreanu a anuntat ca joi va prezenta un comentariu oficial.

 

Sursa foto: ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам/Facebook


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn