Google+

Lucian Chirtoaca, despre investigatia ZdG: "Soacra mea locuieste la alta adresa". Reactia Ziarului de Garda - AUDIO \ DOC

Lucian Chirtoaca, despre investigatia ZdG: "Soacra mea locuieste la alta adresa". Reactia Ziarului de Garda - AUDIO \ DOC
Embed:

Sunt insinuari care apar in fiecare zi. Ce tine despre adresa juridica la una dintre societati la care se pretinde ca as avea vreo legatura, am verificat si este o adresa complet necunoscuta. Astfel comenteaza fratele primarului, Lucian Chirtoaca, informatiile aparute in Ziarul de Garda.

 

Lucian CHIRTOACA, FRATELE PRIMARULUI DORIN CHIRTOACA: "Sunt insinuari de rand care apar in fiecare zi. Declar inca odata ca nu am nicio legatura si denumirile acestor societati imi sunt necunoscute. Ce tine de afacerea pe care o desfasor stie toata lumea, este o afacere de familie din anul 1993. Tine de comercializarea apelor minerale. Referitor la adresa despre care se spune ca ar fi la adresa juridica la una dintre societati la care se pretinde la care as avea vreo legatura, culmea, chiar am verificat si este o adresa absolut necunoscuta. Soacra mea locuieste cu totul la o alta adresa. De asta am fost mirat de faptul ca sa vad in dimineata zilei de astazi niste insinuari si zvonuri care mi se par foarte stranii. Nu este adevarat, absolut nu."

 

Ziarul de Garda reactioneaza la declaratiile fratelui primarului de Chisinau:


Pen­tru infor­ma­rea corectă a lui Lucian Chir­toacă, publi­căm docu­mente de la Camera Înre­gis­tă­rii de Stat, dar şi de la Cadas­tru, care îl con­tra­zic. Firma „Edera Trio” SRL avea, mier­curi, 27 ianu­a­rie 2016, sediul în apar­ta­men­tul soa­crei sale, Emi­lia Crudu, noteaza Ziarul de Garda.

 

 

 Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn