Google+

Lupta cu troienele continua. Pe mai multe sosele din sudul tarii se circula cu dificultate, iar activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei a fost sistata - VIDEO

Lupta cu troienele continua. Pe mai multe sosele din sudul tarii se circula cu dificultate, iar activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei a fost sistata - VIDEO
Embed:

Desi nu mai ninge, pe unele sosele inca se mai da lupta cu troienele. Pe mai multe sosele din sudul tarii se circula cu dificultate, iar activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei a fost sistata. Noaptea trecuta zeci de masini, microbuze si camioane au fost deblocate din nameti. La Sanatauca, alvatorii au scos din zapada si o ambulanta care urma sa duca la Floresti o femeie insarcinata.

 

Noaptea trecuta salvatorii au au deblocat peste o suta de masini, care au ramas impotmolite in mai multe localitati din Anenii Noi. Inarmati cu lopeti si nisip, pompierii au scos din nameti si 40 de camioane. 

 

In apropiere de localitatea Coscalia pompierii au deblocat din nameti doua autobuse cu oameni. In aceasta dimineata, camioanele care ieri au ramas stopate pe soseaua Chisinau-Leuseni si-au putut continua drumul si au inaintat spre vama. 

 

"De la doua de noapte, trei. Ce portiuni ati deszapezit? -De la Nisporeni pana in vama."

 

 Tatiana BELEUTA, REPORTER PRO TV: "Toata noaptea, zapada de pe soseaua Chisinau-Leuseni a fost curatata, astfel in aceasta dimineata soferii de camioane care au innoptat aici, au putut porni din nou la drum."

 

"Drumurile din Moldova, secundarele sunt bunicele. Drumul national este bun, deci se circula bine, momentan. Asta e iarna, circulam cum putem. -Cand ati pornit la drum? Ieri, dupa-amiaza, s-a stat pe aici pe undeva vreo 8 ore, pana s-a dat cu nisip."

 

"Sa va duceti pana la Leuseni si o sa vedeti, acolo e mai greu."

 

"Noi de ieri suntem aici. O mica problema la motor, dar se va rezolva in scurt timp. -Drumurile cum sunt? -Pana aici a fost totul bine, nu am avut probleme. "

 

 Unii soferi au ramas ieri acasa, cand au vazut urgia de afara. 

 

"Se circula normal, ii bun. Ieri am stat acasa, mi-a fost bine." 

 

Activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei din sudul tarii ramane sistata. Drumurile inzapezite pe partea ucraineana, fac anevoioasa deplasarea prin Tudora-Starokazacie si Saiti-Lesnoe. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta se circula cu dificultate pe portiuni din soselele Anenii Noi, Causeni, Stefan Voda, Visniovca, Cantemir, Vulcanesti, Cahul, Taraclia, Leova, Cantemir. Fara curent electric, raman 151 de localitati din 15 raioane. Potrivit meteorologilor in urmatoarele zile vremea se raceste, iar maine vom cadea ninsori. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn