Google+

Mai multe troleibuze au stat blocate pe strada Ion Creanga din capitala, din cauza unei defectiuni la firele electrice. Oameni au fost nevoiti sa-si vada de drum pe jos

Mai multe troleibuze au stat blocate pe strada Ion Creanga din capitala, din cauza unei defectiuni la firele electrice. Oameni au fost nevoiti sa-si vada de drum pe jos
Embed:

Mai multe troleibuze au stat blocate aproape o ora pe strada Ion Creanga din capitala, din cauza unei defectiuni la firele electrice. Oameni au fost nevoiti sa-si vada de drum pe jos.


Troleibuzele au ramas blocate in jurul orei 12.30 din cauza unui scurtcircuit. Asa ca soferii au fost nevoiti sa traga pe dreapta si sa astepte cand se va da din nou curentul. 

 

"Daca sa va spun sincer, aproape 25 de minute, asta este o ruptura. La noi s-a intamplat o situatie exceptionala si atat. Fara electricitate nu putem merge, este foarte rar."

 

"Nustiu eu am vreo zece minute, ei se revoltau."

 

Totusi cei mai nemultumiti au fost pasagerii care au fost nevoiti sa coboare si sa mearga pe jos. Aceasta femeie este asistenta sociala si ducea pranzul unor batrani. A fost nevoita sa care mancarea pe jos. Era foarte grabita, sa nu intarzie – oamenii asteapta cu nerabdare bucatele.
 

 

"La doi batrani le duc de mancare si vin de la Creanga pe jos, dar trebuie sa le duc pranzul pana acasa. Merg, dar toate vin incarcate." 

 

"Chiar e bataie de cap foarte mare, eu prea mult de mers am pana la camin. E prea multa lume si eu sunt cu bagajul."

 

"Sa mergi cu copilul de la Creanga de jos pana sus la Flacara nu e atat de usor. Cel mai important este ca nici nu explica cand o sa se porneasca transportul."

 

La fata locului a intervenit o echipa de muncitori.

 

Mariana PALAI, SEFA SERVICIUL CIRCULATIE RTE: "Ca urmare a unui scurtcircuit a fost ars firul de contact si ca consecinta a fost stopata circulatia pe strada Ion Creanga directia spre sectorul Buicani."

 

Circulatia troleibuzelor a fost reluata peste aproximativ 45 de minute.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn