Google+

Mama ministrului Sanatatii, pe lista judecatorilor actionati in judecata de Ministerul Justitiei

Adela Glavan, mama ministrului Sanatatii Ruxanda Glavan, apare pe lista judecatorilor actionati in judecata de Ministerul Justitiei, scrie e-sanatate.md.

 

Potrivit sursei, rudele ministrului Sanatatii au prejudiciat bugetul statului cu sume impunatoare de bani. Este vorba despre mama Ruxandei Glavan, Adela Glavan care acum ocupa functia de director al Asociatiei Medicale Teritoriale „Centru”.

 

Potrivit ministrului Justitiei, Vladimir Cebotari, aceasta a pierdut un dosar la CEDO, insa despagubirile au fost suportate de catre bugetul de stat. Intr-o conferinta de presa, ministrul Justiţiei a declarat ca aceasta se numara printre persoanele responsabile de condamnarea Moldovei la CEDO, din cauza carora statul a platit sume mari de bani drept despagubiri morale sau materiale persoanelor care au avut de patimit.

 
Adela Glavan se numara printre cele 37 de persoane pe care Ministerul Justiţiei intenţioneaza sa le actioneze in judecata. Asta pentru a compensa banii oferiti drept prejudicii morale si materiale moldovenilor care au castigat procesele de judecata la Inalta Curte de la Strasbourg. Despagubirile au fost platite de Guvern pentru repararea drepturilor incalcate cetatenilor care si-au gasit dreptate la CEDO.

 

Citeste continuarea pe e-sanatate.md.

 

LISTA cu cei 37 de judecatori si procurori, care au examinat dosare pierdute de Moldova la CEDO, actionati in judecata de Ministerul Justitiei - FOTO

 

Sursa foto: zdg.md


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn