Google+

Milanin Residence: Alege acum un apartament in complexul locativ de lux Alexandru cel Bun 47 si beneficiaza de un pret redus de doar 850 €/m²!

Compania NG Invest se bazeaza pe conceptul apartamentelor exclusive situate in centrul istoric al capitalei cu un design unic, o calitate excelenta a finisajelor, atat in in interiorul apartamentelor cat si a aspectului exterior al casei si teritoriului acesteia.Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combina perfect calitatea, siguranta si confortul.

 

Compania NG Imobil, anunţă despre vânzarea apartamentelor la un nou preţ exclusiv!  Nu rata ocazia să alegi un apartament în complex locativ de lux situat pe strada Alexandru cel Bun 47 şi să beneficiezi de un preţ redus de doar 850 €/m²!

 

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate şi construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcţiilor. Cartier în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură şi liniştea necesară de care să vă bucuraţi după o zi lungă de muncă.

 

Datorită experienţei mari în domeniul construcţiilor a complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv doar materiale de înaltă calitate şi termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcţia unei locuinţe sigure şi confortabile.

 

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veţi bucura de următoarele avantaje:

 

- amplasare în centrul oraşului

- planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

- pereţi din cărămidă cu izolare fonică

- termoizolare cât la interior atât şi la exterior

- podea din beton acoperită cu un strat protector

- rezistenţă seismică

- profil termopan cu 6 camereloc de joacă pentru copii

 

Complexul locativ Alexandru cel Bun 47, este situat într-o zonă liniştită şi verde din centrul istoril al capitalei. Acesta oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranţa copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, şcoală, spital, magazine, universitate, biserică.

 

Darea în exploatare - al doilea trimestrul a anului 2020.

 

Pe întreg teritoriu al complexului sunt instalate camere de supraveghere video şi sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarile se aprind automat. Pereţii şi podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură şi granit. În clădire va fi instalat un ascensor silenţios produs în Spania.

 

Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 076799978, să vizitaţi pagina de Facebook sau site-ul web www.milanin.md

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn