Google+

Milanin Residence: Reducere de 2.500€ pentru orice apartament ales

Compania NG invest se bazeaza pe conceptul apartamentelor exclusive situate in centrul istoric al capitalei, care combina un design unic si o calitate excelenta a finisajelor, atat in interiorul apartamentelor si blocului, cat si teritoriului adiacent.Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combină perfect calitatea, siguranţa şi confortul.

 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, compania NG invest anunţă OFERTĂ SPECIALĂ! În perioada 3-25 decembrie alege un apartament în noul complex locativ premium Casa Verona, situat pe strada Zamfir Arbore 2 şi primeşte o reducere de 2.500€ !!!

 

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate şi construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcţiilor. Cartier în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură şi liniştea necesară de care să vă bucuraţi după o zi lungă de muncă.

 

Datorită experienţei mari în domeniul construcţiilor a complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv doar materiale de înaltă calitate şi termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcţia unei locuinţe sigure şi confortabile.

 

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veţi bucura de următoarele avantaje:

 

- amplasare în centrul oraşuluiplanificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

- pereţi din cărămidă cu izolare fonică

- termoizolare cât la interior atât şi la exterior

- podea din beton acoperită cu un strat protector

- rezistenţă seismică

- profil termopan cu 6 camere

- loc de joacă pentru copii

 

Complexul locativ Alexandru cel Bun 47, este situat într-o zonă liniştită şi verde din centrul istoric al capitalei. Acesta oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranţa copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, şcoală, spital, magazine, universitate, biserică.

 

Darea în exploatare - al doilea trimestrul a anului 2020.

 

Pe întreg teritoriu al complexului sunt instalate camere de supraveghere video şi sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Pereţii şi podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură şi granit. În clădire va fi instalat un ascensor silenţios produs în Spania.

 

Pentru informaţii şi preţuri contactează-ne la numărul de telefon 076799978/076799976, vizitează pagina de Facebook sau site-ul web http://arbore.milanin.md/, iar consultanţii noştri îţi vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn