Compania NG invest se bazeaza pe conceptul apartamentelor exclusive situate in centrul istoric al capitalei, care combina un design unic si o calitate excelenta a finisajelor, atat in interiorul apartamentelor si blocului, cat si teritoriului adiacent.

Publicat:11.12.2018, 09:38Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combina perfect calitatea, siguranta si confortul.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, compania NG invest anunta OFERTÄ‚ SPECIALÄ‚! În perioada 3-25 decembrie alege un apartament în noul complex locativ premium Casa Verona, situat pe strada Zamfir Arbore 2 si primeste o reducere de 2.500€ !!!

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elita. Acestea sunt proiectate si construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul constructiilor. Cartier în care sunt construite imobilele, ofera un compromis perfect între infrastructura si linistea necesara de care sa va bucurati dupa o zi lunga de munca.

Datorita experientei mari în domeniul constructiilor a complexelor locative, NG Imobil utilizeaza exclusiv doar materiale de înalta calitate si termoizolare inovativa, care corespund perfect pentru constructia unei locuinte sigure si confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence va veti bucura de urmatoarele avantaje:

- amplasare în centrul orasuluiplanificare individuala cu posibilitatea de a face schimbari dupa procurare

- pereti din caramida cu izolare fonica

- termoizolare cât la interior atât si la exterior

- podea din beton acoperita cu un strat protector

- rezistenta seismica

- profil termopan cu 6 camere

- loc de joaca pentru copii

Complexul locativ Alexandru cel Bun 47, este situat într-o zona linistita si verde din centrul istoric al capitalei. Acesta ofera o curte de tip închis cu loc de joaca pentru copii, fapt ce garanteaza siguranta copiilor dumneavoastra. În apropiere sunt situate farmacii, scoala, spital, magazine, universitate, biserica.

Darea în exploatare - al doilea trimestrul a anului 2020.

Pe întreg teritoriu al complexului sunt instalate camere de supraveghere video si sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Peretii si podeaua din holul blocului sunt realizate din marmura si granit. În cladire va fi instalat un ascensor silentios produs în Spania.

Pentru informatii si preturi contacteaza-ne la numarul de telefon 076799978/076799976, viziteaza pagina de Facebook sau site-ul web http://arbore.milanin.md/, iar consultantii nostri îti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

*Acest articol este un produs comercial