O casa cu trei nivele din Italia poate fi cumparata cu ...66 de dolari. Desi locuinta costa aproape 300 de mii, stapanul a decis sa organizeze o loterie, pentru ca sa o vanda mai repede. Sunt puse in joc 6 mii de bilete, iar unul dintre norocosi se va alege cu imobilul impresionant.

Publicat:24.03.2019, 16:22


Aceasta casa cu trei etaje se afla in regiunea Abruzzo, din centrul Italiei, intinsa intre muntii Apenini si Marea Adriatica. Zona este cunoscuta pentru locurile pitoresti minunate, care ofera peisaje greu de uitat.

Stapanul locuintei, un englez, a scos imbolul la vanzare cu peste 280 de mii de dolari, dar nu a gasit niciun cumparator timp de cateva luni. Asa ca s-a gandit la o metoda ingenioasa de a vinde casa. A organizat o loterie. Astfel, cu un bilet de doar 66 de dolari, marele norocos se va alege cu o locuinta de vis. 

Au fost scoase la vanzare 6 mii de bilete. 3 mii de oameni deja s-au aratat interesati si si-au cumparat cate un tichet. Casa are 3 dormitoare, dar si o curte spatioasa cu vita de vie. Cei care vor sa-si incerce norocul, mai au timp pana in toamna, cand va fi organizata loteria, iar casa din Italia isi va gasi un nou stapan.