Google+

Chiril Gaburici, despre diplomele cumparate de la ASEM: "- Pe vremea cand Dvs. invatati la ASEM au fost astfel de cazuri? - Nu pot sa va spun" - VIDEO

Chiril Gaburici, despre diplomele cumparate de la ASEM: "- Pe vremea cand Dvs. invatati la ASEM au fost astfel de cazuri? - Nu pot sa va spun" - VIDEO
Embed:

Ministerul Economiei spune ca nu stie despre scandalul legat de coruptie de la ASEM. Fost absolvent al institutiei, Chiril Gaburici nu a vrut sa discute subiectul, iar cand l-am intrebat daca pe vremea cand studia el acolo se lua mita, a spus ca… nu-si aminteste.

 

Chiril GABURICI, MINISTRUL ECONOMIEI: "Cred ca intrebari de genul acesta trebuie sa i le dati doamnei ministru al Educatiei".

 

Reporter: "Si dvs ati fost absolvent la ASEM, cum a fost pe vremea dvs?"

 

Chiril GABURICI, MINISTRUL ECONOMIEI: "O sa o intrebati pe dumneaiei. Cunoaste mult mai multe. Ce tine de scandalul acesta, eu nu am auzit, n-am gasit in presa. Nu pot sa comentez ceea ce nu cunosc."

 

Reporter: "Erau astfel de cazuri pe vremea dvs, cand invatati la ASEM".

 

Chiril GABURICI, MINISTRUL ECONOMIEI: "Nu pot sa va spun. Dvs cunoasteti? Cum era pe vremea dvs? Vreau sa-mi povestiti."

 

Vezi si: Procuratura Generala refuza sa dea detalii despre dosarul diplomei lui Chiril Gaburici, iar ministrul „dribleaza” discutiile despre studiile sale


"Nu s-a prezentat la ultimele 2 examene de bacalaureat, ceea ce inseamna ca el nu are o diploma." Iata ce spune Maia Sandu, despre diploma lui Chiric Gaburici

 

In 2015, la doar o luna dupa ce a ocupat fotoliul de prim-ministru, fiind votat de PLDM, PD si PCRM, a iesit la iveala ca Chiril Gaburici nu a obtinut diploma de bacalaureat si a folosit una falsa ca sa intre la facultate.

 

In timp ce in CV-ul sau era indicat ca acesta a absolvit gimnaziul “Stefan cel Mare”, din capitala...profesorii gimnaziului spuneau ca un elev cu un asemenea nume nu a studiat in aceasta institutie.

 

Democratii il criticau dur in 2015. Se intampla cand Gaburici solicita demisia sefului Procuraturii Generale, institutie atribuita democratilor. Dupa aceasta, Procuratura Generala a anuntat ca a deschis un dosar penal pe marginea scandalului cu diploma falsa, iar Andrian Candu a spus ca ceva se va schimba in tara, fara a oferi detalii. La doar 3 zile, in iunie 2015, Chiril Gaburici isi da demisia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn