Luna octombrie este un moment foarte bun pentru a rezerva bilete de avion, daca vrem sa gasim oferte avantajoase pentru calatorii, potrivit www.VOIAJ.md.

Publicat:17.10.2018, 07:06

Noile date de pe site-ul de rezervari bilete online www.VOIAJ.md arata ca, în medie, cele mai ieftine bilete pot fi gasite cu 60 de zile înainte de plecare.

Pentru a face economii, calatorii ar trebui sa aiba în vedere, de asemenea, ca zburând seara pot face, în medie, economii de pâna la 7% fata de zborurile din timpul diminetii, care sunt mai scumpe.

Dar care sunt cele mai optime zile pentru a porni în calatorie?

Cel mai bun moment pentru a calatori variaza în functie de destinatia aleasa. De exemplu, pentru zborurile în Europa, www.VOIAJ.md recomanda zborurile în zilele de marti sau joi, deoarece cea mai scumpa zi pentru zbor nu este, de exemplu, ziua de sâmbata, cum suntem obisnuiti sa credem, ci vinerea, zborurile fiind, in medie, cu 7% mai costisitoare. 

Te îndemnam sa afli secretele zborurilor ieftine pe www.VOIAJ.md.

Principalele atuuri ale noii platforme sunt rezervarea biletelor de avion la preturi directe ale tuturor companiilor aeriene internationale si locale si ofertele exclusive.

Avantajele pe care ti le ofera acest site sunt urmatoarele:

1. Poti face o rezervare care dureaza în medie trei minute: selectezi destinatia, alegi optiunea potrivita si modalitatea de plata.

2. Faci rezervarea fara a fi nevoit sa te deplasezi la agentie.

3. Rezervarea o poti face de la calculator sau de la telefonul mobil si primesti imediat confirmarea si biletul electronic pe email 24/7.

4. Suportul online este indinspensabil datorita faptului ca poate fi accesibil pentru a rezolva orice neclaritate.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera site-ul este varietatea posibilitatilor de achitare. Alege din mai multe modalitati de plata a biletelor de avion online pe www.VOIAJ.md:

1/ Cu cardul de credit;

2/ În numerar la unul din oficiile Voiaj International;

3/ În oficiile "Posta Moldovei", selectand optiunea “Achita la posta”;

4/ În orice filiala a bancilor comerciale "Victoriabank", "Eximbank" si "Mobiasbanca", selectand optiunea “Achita la banca”.

Afla secretele zborurilor ieftine pe www.VOIAJ.md

*Acest articol este un produs comercial