Google+

Moldovenii care cauta calatorii ieftine in 2019 pot economisi, in medie, pana la 30% din costuri daca fac rezervare cu 60 de zile inainte de plecare. Studiu lansat de www.VOIAJ.md.

Moldovenii care cauta calatorii ieftine in 2019 pot economisi, in medie, pana la 30% din costuri daca fac rezervare cu 60 de zile inainte de plecare. Studiu lansat de www.VOIAJ.md.
Embed:

Luna octombrie este un moment foarte bun pentru a rezerva bilete de avion, daca vrem sa gasim oferte avantajoase pentru calatorii, potrivit www.VOIAJ.md.

 

Noile date de pe site-ul de rezervări bilete online www.VOIAJ.md arată că, în medie, cele mai ieftine bilete pot fi găsite cu 60 de zile înainte de plecare.

 

Pentru a face economii, călătorii ar trebui să aibă în vedere, de asemenea, că zburând seara pot face, în medie, economii de până la 7% faţă de zborurile din timpul dimineţii, care sunt mai scumpe.

 

Dar care sunt cele mai optime zile pentru a porni în călătorie?

 

Cel mai bun moment pentru a călători variază în funcţie de destinaţia aleasă. De exemplu, pentru zborurile în Europa, www.VOIAJ.md recomandă zborurile în zilele de marţi sau joi, deoarece cea mai scumpa zi pentru zbor nu este, de exemplu, ziua de sâmbătă, cum suntem obişnuiţi să credem, ci vinerea, zborurile fiind, in medie, cu 7% mai costisitoare. 

 

Te îndemnăm să afli secretele zborurilor ieftine pe www.VOIAJ.md.

 

Principalele atuuri ale noii platforme sunt rezervarea biletelor de avion la preţuri directe ale tuturor companiilor aeriene internaţionale şi locale şi ofertele exclusive.

 

Avantajele pe care ţi le oferă acest site sunt următoarele:

 

1. Poţi face o rezervare care durează în medie trei minute: selectezi destinaţia, alegi opţiunea potrivită şi modalitatea de plată.

2. Faci rezervarea fără a fi nevoit să te deplasezi la agenţie.

3. Rezervarea o poţi face de la calculator sau de la telefonul mobil şi primeşti imediat confirmarea şi biletul electronic pe email 24/7.

4. Suportul online este indinspensabil datorită faptului că poate fi accesibil pentru a rezolva orice neclaritate.

 

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le oferă site-ul este varietatea posibilităţilor de achitare. Alege din mai multe modalităţi de plată a biletelor de avion online pe www.VOIAJ.md:

 

1/ Cu cardul de credit;

2/ În numerar la unul din oficiile Voiaj International;

3/ În oficiile "Poşta Moldovei", selectănd opţiunea “Achită la poştă”;

4/ În orice filială a băncilor comerciale "Victoriabank", "Eximbank" şi "Mobiasbancă", selectănd opţiunea “Achită la bancă”.

 

Află secretele zborurilor ieftine pe www.VOIAJ.md

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn