Google+

Moldovenii care se pornesc in Ucraina trebuie sa stie asta. Cozi uriase la punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe. Soferii asteapta ore in sir pentru a iesi din Moldova

O coada de vehicule, intinsa pe zeci de metri, s-a format la iesirea din tara, prin punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe.

 

Comunicatul emis de Politia de Frontiera:

 

UPDATE 12:25 Punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe funcţionează în regim normal, nefiind înregistrate valori ridicate în trafic.- direcţia ieşire din RM  - 5 unităţi de transport, după barieră.- direcţia intrare în RM  - 15 unităţi de transport, după barieră

 

În punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe:- direcţia ieşire din RM  - 40 de unităţi de transport.- direcţia intrare în RM  - 20 de unităţi de transport.

 

Recomandăm călătorilor să aleagă pentru traversarea frontierei punctul de trecere din proximitate Tudora-Starokazacie, care activează în regim normal.


UPDATE 09:15 Coloana de mijloace de transport, formată la ieşirea din ţară prin PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, s-a redus la un număr de 75 de unităţi. Se lucrează la capacitate pentru degajarea circulaţiei.În continuare rămâne blocat cu maşini traseul tranzit spre Ucraina, dacă se alege pentru traversarea frontierei punctul de trecere Tudora-Starokazacie.

 

UPDATE 08:00 Se circulă cu dificultate prin punctele de trecere situate la frontiera de est:Punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe:- direcţia ieşire din RM  - 120 de unităţi de transport.Pentru a evita situaţiile de conflict, poliţiştii de frontieră discută permanent cu participanţii la traficul transfrontalier. Totodată, la intersecţia drumului care duce spre punctul de trecere Palanca a fost amplasată o patrulă a POliţiei de Frontieră care redirecţionează traficul prin cel mai apropiat punct de trecere Tudora -Starokazacie. 

 

Punct de trecere Tudora activează în regim normal, însă este rând format pe sectorul tranzit spre Ucraina, ceea ce condiţionează dificultate în deplasare.

UPDATE 07:00 Flux intensificat în punctele de trecere situate la frontiera de est!
În PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe s-a format o coloană de aproximativ 100 de mijloace de transport, după barieră, care aşteaptă trecerea frontierei de stat pe sensul de ieşire din ţară. Reprezentanţii celor patru instituţii de frontieră şi vamale din Republica Moldova şi Ucraina activează la capacitate maximă pentru degajarea circulaţiei.

 

Sunt disponibile trei benzi de deplasare prin punct şi toate pe sensul de ieşire din ţară.Totodată, dinspre Republica Moldova în jurul a 10 maşini sunt la intrarea în PTF Tudora. Sectorul tranzit spre Ucraina este blocat cu mijloace de transport, iar rândul ajunge până pe partea moldovenească.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn