Google+

Noapte alba pentru vanzatorii de flori. Mii de oameni s-au inghesuit sa aleaga cele mai frumoase flori pentru fiintele iubite - VIDEO

Noapte alba pentru vanzatorii de flori. Mii de oameni s-au inghesuit sa aleaga cele mai frumoase flori pentru fiintele iubite - VIDEO
Embed:

Noaptea trecuta a fost alba pentru vanzatorii de flori. Mii de oameni s-au inghesuit ca sa cumpere buchete cat mai frumoase pentru femeile dragi. Magazinele si pietele unde se vand flori au fost doldora de lume si au ramas deschise pana spre dimineata.

 

La piata de flori de pe strada Calea Basarabiei nu aveai in aceasta seara pe unde sa pasesti. Mii de oameni au venit aici, sperand sa gaseasca flori mai ieftin decat la alte florarii din oras. 

 

Sorina OBREJA, REPORTER PRO TV: “In aceasta noapte la piata de flori imbulzeala este mai mare decat la Piata Centrala inainte de Pasti. Ai impresia ca tot orasul s-a mutat aici si sute de flori ies din piata in fiecare minut ca sa ajunga in casele mamelor sau ale iubitelor.”

 

Acest domn nu s-a uitat ca e ora tarzie, a venit sa cumpere o floare, respectand astfel traditia la care tine de zeci de ani. 

 

“E pentru doamna mea. De vreo 40 de ani ii duc flori in fiecare an la 8 martie.”

 

Unii au iesit din piata cu bratele pline de flori. 

 

Doamna Eugenia e printre femeile care nu asteapta sa primeasca flori de 8 martie. Casa ei e intotdeauna plina de flori.  AMBIANTA 
Le cultiva impreuna cu sotul, iar astazi au venit sa faca un ban. 

 

Pentru vanzatorii de flori opt martie este cea mai mare sarbatoare din an. Atunci isi bat propriile recorduri si fac bani cat intr-un anotimp intreg. 

 

Emilia, o fetita sarguincioasa de 8 ani a venit sa-si ajute tatal. Mica florareasa isi cunoaste meseria la perfectie. 

 

Si stie deja ce va face cu banii castigati in noaptea asta. 

 

“Ii voi cumpara mamei un cadou de 8 martie.”

 

Vanzatorii spun ca vor sta la tarabele lor pana pe la ora 4 dimineata, iar maine vor reveni ca sa petreaca cea mai profitabila sarbatoare a anului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn