Google+

Nu se implica in politica si in alegeri, dar sustine partidul socialistilor la parlamentare. Sunt declaratiile lui Igor Dodon, care nu vede o problema nici in faptul ca sloganul de pe panourile cu chipul lui coincide cu mesajele PSRM - VIDEO

Nu se implica in politica si in alegeri, dar sustine partidul socialistilor la parlamentare. Sunt declaratiile lui Igor Dodon, care nu vede o problema nici in faptul ca sloganul de pe panourile cu chipul lui coincide cu mesajele PSRM - VIDEO
Embed:

Nu se implica in politica si in alegeri, dar sustine partidul socialistilor la parlamentare. Sunt declaratiile lui Igor Dodon, care nu vede o problema nici in faptul ca sloganul de pe panourile cu chipul lui, care au impanzit tara, este identic cu cel din ziarele distribuite de socialisti. Seful statului a comentat si criticile aduse recent de Ilan Sor, care spunea ca Dodon se lauda cu promisiuni desarte.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Eu nu voi declara nici un atac a niciun partid pentru a nu ma implica in alegerile parlamentare.”

 

Asa a comentat seful statului declaratiile facute saptamana trecuta de primarul de Orhei, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul BEM, care mai spunea si ca sefului statului nu i-ar pasa de oameni. Desi declara ca nu se implica in campania electorala, presedintele spune ca isi va sustine fostii colegi de partid. 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Eu sustin si voi sustine partidul socialistilor din Republica Moldova ca cetatean. Este loial fata de alte partide?”
 

 

Cat despre sloganele de pe panourile publicitare cu fata lui Dodon, identice cu cele ale socialistilor, seful statului spune ca...

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDO: “Dumneavoastra doar nu stiti mesajul socialistilor incepand cu ziua de vineri. Eu stiu care va fi mesajul si nu va fi indentic.”

 

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PD: “Mesajele deseori se repeta. Important ca pledam pentru aceleasi valori. Noi cu Dodon avem aceleasi valori.”

 

Saptamana trecuta, reprezentantii blocului ACUM au depus o contestatie la CEC impotriva socialistilor. Acestia sustin ca panourile cu imaginea lui Igor Dodon care au impanzit tara, promoveaza partidul socialistilor, iar sloganul de pe bannere este identic cu cel din ziarele distribuite de PSRM.

 

Contestatia insa a fost repinsa de CEC care a constatat ca panourile lui Igor Dodon nu au nimic in comun cu sloganul socialistilor. Cei de la blocul ACUM spun ca vor ataca decizia la Curtea de Apel. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn