Google+

O camera de odihna, unde a fost adus un televizor, carti si jucarii, a fost inaugurata in sectia de neurologie de la Spitalul “Valentin Ignatenco“ din capitala. Cum arata aceasta - VIDEO

O camera de odihna, unde a fost adus un televizor, carti si jucarii, a fost inaugurata in sectia de neurologie de la Spitalul “Valentin Ignatenco“ din capitala. Cum arata aceasta - VIDEO
Embed:

Copiii internati la Spitalul “Valentin Ignatenco“, din capitala, au avut parte de o mica sarbatoare. In sectia de neurologie a aparut o camera de recreere pentru micii pacienti, unde a fost adus un televizor, carti si jucarii. Donatia a fost facuta de o companie farmaceutica. Directorul spitalului sustine ca institutia nu are bani ca sa amenajeze asemenea spatii.

 

Beatrice a ajuns la spital duminica, avand o fractura la mana. Spune ca zilele petrecute aici i-au parut o vesnicie.

 

Pentru ea, dar si pentru alti copii din sectia de neurologie a fost astazi  sarbatoare. Micii pacienti s-au distrat in camera de recreere, unde au fost asteptati de clovni.

 

Asa ca, picii au uitat pentru cateva ore de medicamente si durere. Multumite au fost mamele, care au stat cu ochii pe odraslele lor.

 

Desi animatorii au venit doar la inaugurarea camerei de recreere, copii sunt multumiti pentru ca apoi au ramas sa se joace, au privit televizorul si au putut citi  carti. Aceasta carte cu basme le-a fost oferita picilor chiar de autoarea Luiza Ciolac, care a venit din Romania. 

 

Donatia a fost facuta de o companie farmaceutica, ce activeaza in Moldova si Romania.

 

Asemenea spatii special amenajate pentru copii pot fi create in institutiile medicale doar cu ajutorul sponsorilor, spune directorul spitalului.

 

Camere de recreere pentru copii sunt amenajate si in alte sectii de la spitalul pentru Valentin Ignatenco, insa copii nu prea au cu se distra acolo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn