Google+

O cladire aflata in reconstructie s-a prabusit peste o statie de tren din Londra, in cadrul unei simulari, cea mai mare de acest fel din Europa - VIDEO

O cladire aflata in reconstructie s-a prabusit peste o statie de tren din Londra, in cadrul unei simulari, cea mai mare de acest fel din Europa - VIDEO
Embed:

O cladire aflata in reconstructie s-a prabusit peste o statie de tren din Londra. Din fericire, nu s-a intamplat in realitate, ci a fost o simulare, cea mai mare de acest fel din Europa. Potrivit scenariului, oamenii au ramas prinsi sub daramaturi si in trenuri, iar echipele de interventie cauta supravietuitori.


Scena in care a avut loc incidentul pare destul de reala. O centrala electrica din Londra a fost transformata intr-o statie de trenuri, distrusa de o cladire inalta. Au fost aduse cateva vagoane, tone de moloz si au fost construite centre medicale temporare.


Este pentru prima oară când am organizat un exerciţiu de o asemenea amploare.”


Voluntarii care au participat la exercitiu au fost pregatiti ca pentru platourile de filmare, cu machiaje speciale care simulau arsuri rani si chiar membre amputate. Oamenii care au fost prinsi sub daramaturi au fost ajutati de salvatori, iar medicii le-au acordat primul ajutor. Cei care au suferit rani grave au fost transportati de urgenta la spital. In total, aproape 2 mii de medici, politisti si voluntari din Marea Britanie vor simula timp de 4 zile interventia in caz de dezastru. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn