Google+

Cursa cu aroma de struguri la o vinarie din Stefan Voda. Zeci de sportivi si amatori au alergat 10 kilometri prin plantatiile de vita de vie - VIDEO

Cursa cu aroma de struguri la o vinarie din Stefan Voda. Zeci de sportivi si amatori au alergat 10 kilometri prin plantatiile de vita de vie - VIDEO
Embed:

O cursa cu aroma de struguri a avut loc astazi la o vinarie din Stefan Voda. Zeci de sportivi si amatori au alergat 10 kilometri prin plantatiile de vita de vie. Au mai facut popasuri pentru a-si trage sufletul si a bea o gura de vin.


Peste trei sute de sportivi amatori, dar si profesionisti s-au adunat pe podgoriile din Stefan Voda. Au avut de parcurs o distanta de 10 km pe un teren accidentat cu gropi, pietre, dar si multi struguri. Nu a lipsit fostul ministru al mediului, Valeriu Munteanu, care este vazut frecvent la cursele de alergari.  

 

Valeriu MUNTEANU, MEMBRU PL „Apropo noi suntem cu toata familia, sotia si copiii se pregatesc. Ar trebui sa ea exemplu de la cei peste trei sute de participanti, care nu stau in rand la farmacie si nici la medicul de familie.”

 

Nu au alergat pentru un premiu ci pentru sanatate, spun participantii.

"E o placere sa alergi prin locurile unde se naste vinul.”

 

La fiecare doi km participantii faceau cate un popas, care purta numele unui soi de poama cum ar fi Sauvignon sau Chardonnay. Isi trageau sufletul si degustau un tip de vin dupa care continuau cursa.

 

Primii la finish au ajuns evident profesionistii. Castigatorul a parcurs cei 10 kilometri in 23 de minute.La final cei, carora le-au mai ramas puteri au facut o excursie prin vinarie si au savurat vinuri alese."Evenimentul reprezinta utilul si placutul, in cazul nostru vinul si alergatul.”

 

Cursa de alergat prin pantatiile de vita de vie este la a doua editie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn