Google+

Convorbirea telefonica dintre femeia de 31 de ani din Ungheni, care sustine ca a fost violata si operatorul de la 112, facuta publica de politie. Principalul suspect, Gheorghe Petic, sustine ca totul e o inscenare - AUDIO

Convorbirea telefonica dintre femeia de 31 de ani din Ungheni, care sustine ca a fost violata si operatorul de la 112, facuta publica de politie. Principalul suspect, Gheorghe Petic, sustine ca totul e o inscenare - AUDIO
Embed:

O femeie de 31 de ani din Ungheni sustine ca a fost violata de un individ de 41 de ani. Imediat dupa ce s-ar fi intamplat totul, victima a sunat la 112 si a cerut ajutor autoritatilor. Ulterior, principalul suspect a fost indentificat. Gheorghe Petic, cel care a fost retinut in acest caz, sustine ca totul este o inscenare pusa la cale de liderul PD, Vlad Plahotniuc. Astazi, politia a facut publica convorbirea telefonica dintre femeie si operatorul de la 112.

 

Ieri, politia a emis un comunicat prin care anunta ca o femeie de 31 de ani, din Ungheni, a facut un apel la 112 si le-a spus responsabililor de acolo ca a fost violata de un individ de 41 de ani si ca are nevoie de ajutorul autoritatilor.

 

Imediat, la fata locului a ajuns politia. Femeia le-a povestit oamenilor legii cum s-a intamplat totul, iar ulterior acestia l-au retinut pentru 72 de ore pe principalul suspect.

 

Suspectul retinut in acest caz este Gheorghe Petic, liderul Platformei DA de la Ungheni. Pe pagina de facebook a lui Petic au fost postate mai multe mesaje si imagini video de la retinerea acestuia. Mai multi deputati, dar si membri DA sustin ca totul este o inscenare.

 

Si Petic a postat un mesaj pe pagina sa in care spune ca acest dosar este unul fabricat de liderul democratilor, Vlad Plahotniuc.

 

 

Astazi, politia a facut publica convorbirea telefonica dintre victima si opertorul de la 112. 

 

Comunicatul emis astazi de Politie:

 

"În urma audierii victimei de 31 de ani, s-a stabilit că presupusul suspect este un bărbat de 41 de ani, locuitor al oraşului Ungheni. Din spusele victimei, ea se cunoaşte cu agresorul, care a venit acasă la ea pentru a purta o discuţie, însă lucrurile au degenerat ulterior.

Victimei i-a fost acordată asistenţă psihologică, iar apoi a fost dispusă efectuarea expertizei medico-legale. Rezultatele expertizei au probat faptul întreţinerii raportului sexual, fiind depistate şi ridicate probe biologice, care urmează să fie suplimentar analizate.

De asemenea, la locul săvârşirii faptei au lucrat experţii din cadrul Centrului de Expertiză Judiciară şi Criminalistică, care au prelevat şi alte probe care confirmă prezenţa presupusului agresor în casa victimei.

La fel, pe hainele barbatului au fost depistate şi ridicate probe biologice, care aparţin victimei agresiunii sexuale. 

Presupusul agresor a refuzat să se supună de buna voie recoltării de probe biologice, fiind necesară apelarea la procedurile legale impuse în astfel de situaţii prin obţinerea unei încheieri judecătoreşti, dupa care s-a efectuat recoltarea probelor.

Todată, în cadrul cauzei penale exista imagini de la o camera de supraveghere care confirmă prezenţa persoanei bănuite în blocul în care locuieşte victima, la ora când s-ar fi produs incidentul reclamat.

Iar pentru că au existat speculaţii privind apelul victimei la 112, s-a decis să fie dată publicităţii înregistrarea apelului telefonic al victimei.

Înregistrarea a fost depersonalizată în conformitate cu prevederile legale, dar este prezenta în forma integrală la dosar, cu datele de identificare ale victimei.Bărbatul a fost reţinut pentru 72 ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 5 ani."

 

Vitalie Gamurari, purtatorul de cuvant al Partidului Democrat, nu ne-a raspuns la telefon pentru a ne oferi o reactie la acuzatiile care i se aduc liderului PD, Vlad Plahotniuc.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn