O femeie a murit in timp ce statea la coada la usa medicului de familie. S-a intamplat la o policlinica din orasul Comrat. Pacienta, in varsta de 50 de ani, care ar fi avut probleme cardiace, s-a prabusit dupa ce i s-a facut rau. Medicii au incercat sa o resusciteze, dar nu au reusit.

Publicat:10.10.2018, 14:14

Era 9 dimineata, ieri, cand femeia astepta in rand, ca sa intre la medicul de familie. La un moment dat, ea a cazut, iar pacietii care se aflau in hol au chemat dupa ajutor, scrie presa locala. Cativa doctori s-au grabit sa o ajute si au efectuat manevre de resuscitare.

Acestea, insa, nu au avut niciun rezultat, victima s-a stins pana a venit ambulanta. Responsabilii de la policlinica investigheaza acest caz. Femeia care s-a stins suferea de o afectiune la inima, a spus directorul centrului medical pentru Gagauzinfo. 

“Femeia astepta in rand ca sa primeasca o  indreptare, pentru a face investigatii, cand i s-a facut rau. Medicii au reactionat imediat si i-au acordat ajutor. Din pacate, doctorii sunt neputinciosi in fata anumitor patologii“, a spus Elena Novac. 

In urma expertizei medico-legala, se va stabili cauza exacta a decesului.