Google+

O gura de ninsoare, insa probleme o mie: 10 oameni cu fracturi, la spital, un barbat cu degeraturi, patinoar pe o strada din capitala si zeci de soferi, pusi in dificultate - VIDEO

O gura de ninsoare, insa probleme o mie: 10 oameni cu fracturi, la spital, un barbat cu degeraturi, patinoar pe o strada din capitala si zeci de soferi, pusi in dificultate - VIDEO
Embed:

O gura de ninsoare, insa probleme o mie. In Chisinau numai in primele ore ale diminetii 10 oamenii au ajuns la Spitalul de Urgenta cu fracturi, iar un barbat cu degeraturi. Cum in Piata Marii Adunari Nationale in acest an nu avem patinoar, acesta s-a format pe strazile unde autospecialele inca nu au ajuns.

 

Zapada a transformat unele strazi in adevarate capcane pentru soferi. Si in zadar autoritatile au indemnat soferii sa drumurile  in panta care deocamdata nu au fost curatate suficient. 

 

Oxana GORUN, REPORTER PRO TV: “Strada Timis a fost astazi o adevarata provocare pentru soferi. Cei care aveau masinile mici cu greu au putut urca acest deal, care s-a transformat intr-un adevarat patinoar.”

 

Astfel ca la un moment dat soferul unui BMW era cat pe ce sa provoace un accident dupa ce a decis sa depaseasca o masina care derapa, in spate formandu-se un ambuteiaj. A fost nevoie ca alti soferi sa impinga automobilul blocat pentru evita un accident in lant. 

 

Cu nervii la pamant unii soferi au dat vina pe autoritati.

 

Noaptea trecuta cateva zeci de autospeciale au intervenit pentru a curata arterele principale din oras. Deocamdata utilajele nu au ajuns in curtile de blocuri si pe drumurile secundare din cartiere.

 

“Eu nu inteleg de ce nu o curatit iata trebuie sa duc femeia la spital."

 

“Este gheata de subt... deja de trei ori am incercat...”

 

Si o masina a politiei de patrulare a patinat. Echipajul a fost nevoit sa se intoarca din drum.

 

Nu doar masinile au patinat si au facut piruete. Si pietonii s-au tinut la fel de greu pe picioare, mai ales acolo unde stratul gros de gheata de sub zapada a fost trecut cu vederea de autoritati. De dimineata 10 oamenii au ajuns la spital cu fracturi. Acest barbat din Truseni spune ca dimineata s-a apucat sa curate zapada din curte, insa nu a mai apucat da termine.

 

O alta femeie si-a rupt piciorul.

 

“Iata a venit iarna...”

 

Aseara un barbat aproape inghetat si in stare de ebrietate a fost descoperit de un echipaj de patrulare la intrarea in orasul Calarasi. Acesta a fost dus la inspectorat unde si-a revenit. Un alt barbat la fel aproape inghetat a fost identificat pe un drum langa satul Viisoara din Glodeni.

 

Acesta le-a spus oamenilor legii ca s-a pornit la Chisinau cu masina impreuna cu verisorului sau iar dupa o cearta, cel din urma l-ar fi dat afara din  automobil fara haina si incaltaminte. Victima a decis sa sune la 112. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn