Google+

O parte din sectorul Buiucani a ramas fara lumina din cauza unui barbat care a urcat pe un pilon electric, amenintand ca se sinucide. Tot el a mai facut o tentativa de suicid pe o macara - VIDEO

O parte din sectorul Buiucani a ramas fara lumina din cauza unui barbat care a urcat pe un pilon electric, amenintand ca se sinucide. Tot el a mai facut o tentativa de suicid pe o macara - VIDEO
Embed:

O buna parte din locuitorii sectorului Buiucani au ramas fara lumina in aceasta seara. Si asta din cauza unui barbat care a urcat pe un pilon electric ca sa se sinucida. El a fost insa convins sa renunte si dus la politie pentru audieri. Tot el a mai facut o tentativa de suicid azi dimineata, asa ca a tinut in alerta practic toata ziua echipa de interventie. Barbatul in varsta de 35 de ani ar fi fost anterior suspectat in cazul dublul omor de la Durlesti.


“Da-te jos sa discutam normal ca niste oameni, nu ca niste pasari.”


Mihai, VECIN: “I-am spus sa dea jos, l-am poftit la un bors si el o zis chemati pro tv si am zis da sa chemam politia. El singur a spus sa chemam presa.“


La fata locului au venit rudele, dar si fosta iubita a barbatului. Intre timp, a fost  deconectata o linie de alimentare cu energie electrica pentru a ca barbatul sa nu se electrocuteze. Astfel fara lumina a ramas o parte din locuitorii sectorului Buiucani. Abia dupa ce a petrecut patru ore la inaltime, acesta a tanarul a decis sa revina cu picioarele pe pamant.

Lilian PASCARU, SEF IP BUIUCANI: ”Cred ca audieri urmeaza, rudele apropiate au decis sa mearga la spital.”


Totul a inceput inca de dimineata, cand barbatul a urcat la o inaltime de 24 de metri pe o macara aflata pe un santier. Imediat martorii au chemat politia.

Stefan, MARTOR: “Am iesit noi doi oameni afara si ma uit si cand m-am dus acolo la oamenii ceea, acesta e de la 8 de la 7,5. Spunea ca nu-i vinovat. Pana o venit militia si pana s-o ingramadit.”


SORA: ”El mi-a telefonat de pe un numar necunoscut si mi-a spus ca  A eu da tu unde esti, da el sus pe cran...M-am imbracat si am venit incoace.”


SEF SANTIER: “S-a urcat psihologul, l-a convins si s-a dat jos singur, benevol."


Asa ca, barbatul a ajuns de doua ori la Inspectoratul de Politie Buiucani pentru audieri. Acesta locuieste impreuna cu sora sa si nu are un loc de munca.


Nadia TABACARI, MATUSA: “El lucreaza cu ziua. Oficial nu era. Ajuta la unul, la altul.”


Sora barbatului spune ca el a fost suspectat in cazul dublului asasinat de la Durlesti, ca a fost inchis timp de aproape doi ani, dupa care a fost eliberat.

 

SORA: ”Permanent vine cineva la poarta si ii spune ca o sa-l inchida. La dansu se petrece asta in cap, s-a stresat ca a ajuns pana sus acolo. Eu n-am stiut ca o sa ajunga pana la chestia asta.”


BARBATUL CARE A INCERCAT REPETAT SA SE ARUNCE IN GOL: “Eu imi fac cruce, eu am plecat din tara si putem sa aduc narcotice, mai mult nu am facut nimic in dosarul cela. Da eu am furat, dar mai mult nu am facut nimic. Nu cred, eu cred ca el e deschis.”


Procuratura nu a comentat deocamdata aceste acuzatii, dar seful Inspectoratului de Politie Buiucani afirma ca dosarul respectiv a fost inchis.


Lilian PASCARU, SEF IP BUIUCANI: “Dosarul este incetat in 2013 anul. Are suspectii ca cineva il urmareste, dar am verificat ca nu il urmareste nimeni.”


BARBATUL CARE A INCERCAT REPETAT SA SE ARUNCE IN GOL: “Nu cred, eu cred ca el e deschis. ”

In functie de rezultatele investigatiei psihologice, acesta va fi sanctionat de oamenii legii. Daca se va dovedi ca era in deplinatatea facultatilor mentale, atunci acesta risca sa primeasca o amenda de pana la 1000 de lei pentru huliganism.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn