Google+

O vanzatoare din Hancesti s-a luptat cu hotul care a vrut sa jefuiasca magazinul in care lucra. Barbatul a refuzat sa achite cumparaturile si a amenitat-o cu un pistol pneumatic. Ce a facut femeia - VIDEO

O vanzatoare din Hancesti s-a luptat cu hotul care a vrut sa jefuiasca magazinul in care lucra. Barbatul a refuzat sa achite cumparaturile si a amenitat-o cu un pistol pneumatic. Ce a facut femeia - VIDEO
Embed:

O vanzatoare din Hancesti s-a luptat cu hotul care a vrut sa jefuiasca magazinul in care lucra. Barbatul a refuzat sa achite cumparaturile in valoare de 285 de lei si a amenitat-o cu un pistol pneumatic. Femeia nu s-a pierdut cu firea, i-a smuls arma timp in care hotul a luat-o la fuga.

 

Hotul a intrat in magazin in jurul orei 15. A vazut ca mai sunt cumparatori asa ca a tras de timp pana a ramas doar el cu vanzatoarea. A ales mai multe produse pana si-a umplut o punga.

 

Ludmila ANDRONIC, VANZATOARE:Sacosa am pus-o aici, cand sa plateasca i-am spus suma. Cand a auzit de plata, a scos de la brau pistolul si mi l-a pus in fata, aici.” 

 

 Femeia spune ca desi pistolul arata ca unul real,nu s-a pierdut cu firea. Imediat si-a facut in minte un plan de aparare. Femeia in varsta de 42 de ani a luptat cu individul trecut de 50 si cu o inaltime de aproape 1,70.

 

Ludmila ANDRONIC, VANZATOARE:Am ferit capul, m-am dus dupa frigider, l-am insfacat. I-am zis, vrei sa ma impusti, hai impusca-ma. I-am smuls pistolul. L-am apucat asa ca sa-l inchid in magazin. Asa de tare m-am enervat pe el.”

 

 Individul a impins-o cu putere, iar femeia a cazut. Acesta a profitat de moment si a rupt-o la fuga, lasand punga cu produse  in magazin.

 

Ludmila ANDRONIC, VANZATOARE: ”Chiar atunci trecea masina politiei si eu am strigat sa opreasca. Nu l-am gasit atunci insa.”

 

Dupa ce a realizat cele intamplate, femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru a se linisti in urma socului. Dupa incident magazinul si-a reluat activitatea conform programului.

 

Ludmila ANDRONIC, VANZATOARE: Mi s-a ridicat tensiunea si acum tremur toata, imi este rau. Atunci nu mi-am dat seama. Azi deja ma gandesc cum am putut asa sa procedez. ” 

 

 Atacatorul a fost prins, iar femeia a fost azi la politie sa-l identifice. Spune ca nu-i va uita privirea prea curand.

 

Ludmila ANDRONIC, VANZATOARE:N-am sa-l uit toata viata mea, ochii scosi din orbita. Il cunosc dintr-o suta. Astazi am aflat de la politie ca aceste lucruri au fost furate. Am inteles ca a mai facut puscarie.” 

 

Vanzatoarea lucreaza in acest magazin din Hancesti de peste 10 ani. Proprietarul spune ca nu va lasa curajul femeii nerasplatit.

 

Ion PAMFIL, PROPRIETAR: "M-a socat cum a procedat. Ma mandresc, va fi ca exemplu la multi vanzatori. O sa o stimulam numaidecat.”

 

In magazin sunt doua camere de supraveghere insa acestea nu functionau in momentul atacului. Acum proprietarul magazinului spune ca le va repara si va mai instala una si afara. Politia din Hancesti a retinut atacatorul pentru 72 de ore si urmeaza sa stabileasca circumstantele in care s-a produs incidentul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn