A devenit un trend ca proaspetele mamici sa fie externate din spital cu muzica si dansuri. Din dorinta de a fi cat mai originali, sotii apeleaza chiar si la agentii, pentru a organiza evenimentul. Pentru acest moft, scot din buzunar cateva sute de euro. Medicii din maternitati spun ca s-au obisnuit ca cel putin o data pe saptamana, holul spitalului sa se transforme intr-o sala de festivitati.

Publicat:27.10.2017, 15:55

A rasunat muzica la Spitalul Clinic Municipal nr 1, din capitala. Cu un buchet de trandafiri rosii, Ion Zara si-a intampinat sotia, care acum doua zile a devenit mama. 

Aliona ZARA, MAMA:Nu ne-am asteptat. Primul copil si nu ultimul. Alte sentimente nu pot fi in afara de fericire si dragoste. Si atat. Am foarte multe emotii. “

Barbatul, care a asistat si la nasterea micutei, spune ca a decis sa-si impresioneze sotia, in semn de multumire, pentru ca dupa 3 ani de asteptare i-a adus pe lume o fetita. Asa ca, a apelat la o agentie care s-a ocupat de organizare, pentru asta insa a scos cateva sute de euro din buzunar.

Ion ZARA, TATA:Ce poate fi mai frumos in viata decat nasterea unei printese. Fiecare barbat care a asistat la nasterea copilului, intelege ca femeile merita tot binele din lume. “

 De parca s-ar fi aflat la un spectacol, pacientele, dar si rudele au urmarit momentul. 

“Ce emotii poate avea bunica? Retraim. Suntem bucurosi si asteptam sa o luam acasa."

"Si dimineata am plans. Nu pot sa redau ce simte o bunica. “

Cabinetul de externare arata mai mult cu o sala de festivitati, fiind decorata cu baloane si jucarii. A fost invitat si un moderator, care a organizat concursuri. 

“ - Eu ma oblig sa-i schimb pampers-ul. - Eu voi merge cu copilul la plimbare. E cea mai buna varianta. “


Medicii sustin ca asemenea momente au loc in spital cel putin o data pe saptamana, iar proaspetii tatici se intrec in surprize cat mai originale. 

“A rasunat muzica. Au fost dansuri. E o surpriza frumoasa si pentru colaboratorii medicali.“

Intregul moment a fost filmat si fotografiat de o ehipa de profesionisti, iar proaspata mamica a plecat acasa cu o masina retro.