Google+

Ofiterii de urmarire penala din diferite raioane au primit 42 de masini noi, cumparate din bani europeni - VIDEO

Ofiterii de urmarire penala din diferite raioane au primit 42 de masini noi, cumparate din bani europeni - VIDEO
Embed:

Au renuntat la rable si si-au luat autoturisme noi. Ofiterii de urmarire penala din diferite raioane au primit astazi 42 de masini noi, cumparate din bani europeni. Astazi acestia au venit la Chisinau, ca la parada si si-au primit cheile de la Daciile noi-noute.


Veniti la Chisinau de prin toate colturile tarii, ofiterii de urmarire penala s-au intors la locurile lor de munca, la volanul unor autospeciale noi.

 

Ludmila OSTAP, SEFA SECTIEI URMARIRE PENALA, TELENESTI: "Va avea un impact pozitiv asupra calitatii de urmarire penala. Este bine dotata, chiar si interiorul puteti sa-l vedeti."

 

 Daca pana acum multi politisti de urmarire penala din raioane se deplasau cu masini produse inca in Uniunea Sovietica, altii nu le aveau nici pe acestea. 

 

Oleg TOPOR, SEF SECTIA URMARIRE PENALA, STEFAN-VODA: "E clar ca pentru lucrul nostru, un rol important este deplasarea si asta cred ca ar ajuta mult ofiterul de urmarire penala ca sa ajunga la fata locului."

 

"-Cu ce ati ajuns aici? -Cu masina personala, deja plecam cu un automobil nou."

 

"-Cu ce se ocupa un ofiter de urmarire penala? -Stati sa va raspund eu, el se ocupa cu efectuarea actiunilor de urmarire penala in vederea descoperirii infractiunii, acumularea probelor."

 

Alexandru PINZARI SEF INSPECTORATUL GENERAL DE POLITIEI: "Toate automobilele vor pleca in teritoriu si vor fi la dispozitia ofiterilor de urmarire penala, astfel vor fi substituite  automobilele vechi si vom oferi servicii mai calitative cetateanului."

 

 Noile automobile au fost cumparate in baza Acordului de finantare cu Uniunea Europeana care s-a angajat sa sprijine reforma in politie. Anterior, tot din bani europeni, au fost achizitionate microbuze pentru transportarea detinutilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn