Google+

Orange Moldova si-a prezentat solutiile de securitate cibernetica la „Moldova Cyber Week 2018”

Orange Moldova este singura companie TELCO din Moldova care ofera produse si servicii avansate de securitate cibernetica. In acelasi timp, oferta Orange reprezinta unica solutie pe piata bazata pe platforme locale. Ultimele tendinte in domeniu si solutiile inteligente de securitate de la Orange au fost prezentate in cadrul „Moldova Cyber Week 2018”.

 

Evenimentul susţinut de Orange Moldova a reunit oficiali şi experţi în domeniu din SUA, Marea Britanie, Italia, Olanda, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Ucraina, Bulgaria, care au abordat teme ce ţin de domeniul securităţii cibernetice şi căile de răspuns la ameninţările survenite din spaţiul cibernetic. 

 

Lumea evoluează într-un ritm fără precedent, iar riscurile de securitate în spaţiul cibernetic afectează proprietatea intelectuală, operaţiunile de afaceri, serviciile de infrastructură şi, desigur, încrederea consumatorilor. Pe parcursul anului 2018, a fost înregistrată o creştere cu circa 26%, a numărului atacurilor cibernetice în spaţiu informaţional, astfel afectând afacerile companiilor, care folosesc sisteme informatice, baze de date, sisteme de plată online şi în special cele care desfăşoară activităţi online.

 

Pentru a răspunde necesităţii de securitate, Orange oferă clienţilor săi corporativi următoarele soluţii şi servicii de securitate IT avansate, precum:

 

* CyberShield - soluţie ce detectează în timp real şi blochează accesul softurilor maliţioase la reţeaua de date. Acest serviciu este oferit gratuit abonaţilor corporativi Internet fix Orange Moldova, care are ca scop protejarea clienţilor împotriva furtului datelor personale sau preluarea controlului asupra dispozitivului în urma infectării acestora cu soft maliţios.

 

* Orange Moldova CERT - o unitate specializată în cadrul Orange Moldova, responsabilă pentru securitatea informaţională a companiei şi siguranţa utilizatorilor ce folosesc serviciile Internet ale companiei.

 

* CERT Pro – un serviciu care oferă un set de instrumente de protejare şi răspuns la ameninţările de securitate cibernetică doar abonaţilor corporativi Internet fix Orange Moldova.

 

* Protecţie DDoS - o soluţie tehnică de protecţie a sistemelor informaţionale împotriva atacurilor cibernetice de tip DDoS - Distributed Denial of Service.

 

* Serviciu de supraveghere video în infrastructura cloud privat Orange.

 

* Soluţii PAM (Privileged Access Management) pentru gestionarea utilizatorilor distanţi, accesului şi conturilor privilegiate.

 

* Soluţii de “SIEM” – Security Incident and Event Management pentru identificarea, tratarea avansată şi operarea ecosistemului de protecţie şi răspuns la incidente de securitate IT.

 

Mai multe detalii despre soluţiile de securitate cibernetică de la Orange sunt disponibile pe pagina dedicată cybersecurity.orange.md. 

 

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu sediul în Paris, Franţa.

În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007 a devenit Orange Moldova. Compania este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova, iar recent şi-a extins portofoliul, oferind Internet şi TV Acasă.

Actualmente, peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua companiei, în care activează o echipă de peste 1200 de angajaţi. Orange deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii ţări prin intermediul reţelei de peste 3600 puncte de vânzări.

Recunoscut drept un lider în inovaţii, Orange deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International.

În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar şi promisiunii pe care a făcut-o clienţilor: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor. 

 

 

 

 

 *Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn