Google+

Pelliron si Double Case invata femeile cum sa obtina profituri garantate din tranzactionare

Tranzactionarea bursiera reprezinta un risc financiar deosebit de mare. Putini se aventureaza, iar norocosii celebreaza. Cu toate ca tranzactionarea este riscanta, 40 % din populatia USA au conturi de tranzactionare.

 

Brokerul Pelliron, reprezentat oficial de partenerul Double Case (compania care te ajută să devii un trader de succes în ţară), promovează experienţa americană în Republica Moldova şi scoate la suprafaţă cauzele pierderilor bursiere.

 

Tranzacţionarea bursieră este o afacere la fel ca toate afacerile iniţiate şi administrate de antreprenori. Succesul afacerii depinde de mai mulţi factori, unul dintre ei fiind mărimea capitalului şi a fondurilor cu care se tranzacţionează.

 

În dependenţă de suma deţinută în cont, traderii au câştiguri şi pierderi diferite, care sunt estimate în rândurile ce urmează.

 

Concluziile unui studiu pe baza a 1000 de conturi ale traderilor individuali

 

Tranzacţionarea foarte riscantă

Din persoanele care tranzacţionează cu conturi de la 300 dolari, timp de o lună rămân pe piaţa doar 10%. Adică, 90 la sută din aceşti traderi pierd banii.

 

Din motivul că aleg tranzacţionare riscantă, deoarece tranzacţionarea neriscată aduce profit de 5% pe lună, sigur, la un cont de 300 de dolari profitul va fi de doar 15 dolari.

 

Tranzacţionarea riscantă

Persoanele care tranzacţionează cu conturi mai mari, de 2000 de dolari riscă de obicei mai puţin, comparativ cu cele 90% anterioare. Pe piaţă decid să stea doar 30%, ceea ce înseamnă că 70 % rămân fără bani. Cauza la fel este tranzacţionarea riscantă. Numărul acestor traderi este mic, deoarece ei înţeleg, că fie îşi măresc fondurile, fie îşi iau rămas bun de pe piaţa tranzacţionării bursiere.

 

Tranzacţionarea prudentă

Există traderi ce manifestă o atitudine prudentă faţă de tranzacţionarea bursieră, tratând-o ca şi pe propria afacere,  unde este important să construieşti un bussiness plan, o strategie corespunzătoare şi fonduri suficiente. Conturile lor nu sunt mai mici de 5000de dolari. Deoarece pot alege şi o strategie mai puţin riscantă cu Stop Loss de minim 250 dolari la mărimea de 1 lot pe EUR/USD. Problema care rămâne deschisă constă, totuşi, în presiunea psihologică la care sunt supuşi traderii, majoritatea ajungând să cedeze.

 

Tranzacţionarea neriscată

În această categorie se includ traderii care tranzacţionează cu fonduri de peste 20000 dolari. Deoarece acest capital permite tranzacţionarea cu strategii neriscante. Cele câteva procente pe care le primesc din depozitul iniţial, asigură traderilor profitul minim de 750 dolari pe lună.

 

Tranzacţionarea 100% profitabilă

Conturile mai mari de 50000 dolari permit o tranzacţionare neriscată cu profit minim de 2500 dolari. Dar, dacă traderul tranzacţionează cu un broker care motivează prin rambursarea comisioanelor, atunci profitul minim ajunge de până la 5000 de dolari lunar.

 

Tranzacţionarea bursieră este o afacere care cere o atitudine responsabilă, un scop bine definit, o strategie prelucrată şi fonduri care să îţi permită o tranzacţionare sigură. Educaţia economică pe care ţi-o poate oferi Double Case, dar şi efortul personal sunt remunerate pe măsură în acest domeniu.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn