Google+

"Plahotniuc incearca sa spuna ca nu are atata influenta ca oamenii din povesti. El actioneaza conform unui business plan. Stie ce vrea. Ii place succesul". Vasile Botnaru explica interviul lui Plahotniuc

"Plahotniuc incearca sa spuna ca nu are atata influenta ca oamenii din povesti. El actioneaza conform unui business plan. Stie ce vrea. Ii place succesul". Vasile Botnaru explica interviul lui Plahotniuc
Embed:

Invitat in cadrul jurnalului de la ora 22:00 cu Speranta State, directorul Radio Europa Libera, Vasile Botnaru, a analizat interviul oferit astazi de Vlad Plahotniuc.

 

Vasile BOTNARU, Directorul Radio Europa Libera: "Avem de-a face cu un om de afaceri, care are un bussiness plan, care are asistenti, are servicii care il consiliaza si el lucreaza dupa plan. El nu improvizeaza, spre deosebire de alti deputati care improvizeaza."

 

"Domnul Plahotniuc, am impresia ca incearca, cu regret, sa spuna ca nu are atata influenta cat au oamenii din povesti. Dupa mine dinsul vrea sa obisnuiasca societatea, cei care inca nu s-au obisnut, ca el este o institutie, este mai mult decat un politician, cu toate ca isi da titulatura de simplu politician. Un simplu politician nu poate sa influenteze in masusa in care are ambitia sa influenteze Plahotniuc. Este posibil sa fie consiliat si ajutat de o echipa, sa vedem daca merge dupa planul care l-au scris coechipierii sai."

 

"El este foarte motivat, foarte hotarat, stie ce vrea si vine din bussines, fiind intr-adevar un magnat, el nu accepta sa fie contrazis. El stie mai bine ca oricine cand e vorba sa ia decizii, desigur el este consiliat, pe alocuri chiar accepta, dar nu are de ce sa cocheteze cu presa care ar putea sa ii puna intrebari incomode. Inca nu este pregatit pentru asa cva, dar eu cred ca va fi tentat ca sa faca si asemenea meci de PR, doar ca PR. Ii place succesul, el vrea sa modeleze Moldova dupa modul in care o vede dansul. La Congresul Oamenilor de Afaceri s-a vazut, usor usor s-a vazut, ca si Voronin, el vrea sa creeze o clasa, un strat de oameni carora sa le dea beneficii, pe care sa ii antreneze in activitatile de propulsare a anumitor domenii, sa adune mijloace pentru anumite activitati."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn