Pomul de Craciun al guvernului a fost impodobit astazi de globuri rosii si aurii. Pentru a-l face sa arate mai bogat, muncitorii au legat de tulpina bradului adus din Romania crengi carate din padurile de la noi. Cei care au trecut pe acolo i-au facut poze si l-au comparat cu cel al primariei.

Publicat:11.12.2018, 14:50

La primele orele ale diminetii muncitorii deja impodobeau bradul. Globuri de diferite marimi au fost prinse de ramurilor pomului. Pentru a-l face sa arate mai bine, muncitorii aveau pregatite cregi care sa fie legate de tulpina.

Cei care treceau pe alaturi se opreau sa-l examineze sau sa faca poze. Unii nu au ezitat sa-l compare cu bradul primariei din Piata Marii Adunari Nationale.

“Asta e natural, dar acela arata mai bine.”

 Langa brad astazi a parut si un carusel de 20 metri. Muncitorii roiesc printre utilaje - unii monteaza casutele, alti se ocupa de decor. 

“Imbracam cu crengi.”

Chiar daca nimeni de la Guvern nu a vrut sa dezvaluie detalii despre cum va arata targul anul acesta, e clar ca unele elemente vor fi aceleasi. De exemplu, aceasta casuta unde copii au stat in rand sa-si faca poze urmeaza sa fie transformata si in acest an in casa lui Mos Creciun, spun muncitorii. Si caruselul ventian a fost adus din nou si deja montat. 

Ieri, circulatia pe strada 31 august, pe portiunea dintre Banulescu Bodoni si Puskin a  fost inchisa. Targul de Craciun organizat de guvern va fi inagurat sambata, pe 15 decembrie.