Google+

Prima sedinta de judecata in cazul omorului de la Straseni a fost amanata. Au lipsit inculpatii, care nu s-au prezentat in instanta deoarece in penitenciar este zi de baie - VIDEO

Prima sedinta de judecata in cazul omorului de la Straseni a fost amanata. Au lipsit inculpatii, care nu s-au prezentat in instanta deoarece in penitenciar este zi de baie - VIDEO
Embed:

Prima sedinta de judecata in cazul omorului fetei de 14 ani de la Straseni a fost amanata. Motivul este unul amuzant se poate de spus. Trei dintre inculpati nu au putut fi adusi in fata instantei deoarece joia este zi de baie in penitenciarul 13. Mama adolescentei, s-a aratat indignata, iar avocatul acesteia se teme ca tinerii s-ar putea alege cu o pedeapsa mult prea mica.


Joi este zi de baie la penitenciarul nr 13, asa ca inculpatii nu au fost adusi la Judecatoria Straseni. Mama victimei spune ca motivul nu i se pare pertinent.

 

MAMA FETEI: “Umblu prin straseni si n-au nicio frica, parca eu i-am omorat copilul, nu ei.”

 

Mai mult, familia fetei ar fi amenintata.

 

MAMA FETEI: “Mai am un copil si fata mea a fost anuntat prin telefon ca o sa fie omorata ca Cristina.”

 

Potrivit procurorilor, avocatii inculpatilor cer ca acestia sa fie judecati prin procedura simplificata, deoarece si-ar fi recunoscut o parte din vina, iar asta le-ar reduce din pedeapsa. 

 

Iurie MARGINEANU, AVOCAT: ”In cazul nostru 20, iar daca sunt  minori – 10 ani, plus facilitatile, inca din 10, inca o treime mai jos."

 

Cei trei suspecti de 17, 15 si 14 ani sunt detinuti in penitenciarul 13, iaral patrulea, de 13 ani nu poate fi cercetat penal. Adolescenta de 14 ani de la Straseni a disparut pe 25 noiembrie, iar in aceeasi zi, ar fi fost ucisa de iubit si amicii sai. Expertiza medico-legala a aratat ca fata a fost lovita in cap, de nenumarate ori, cu un obiect greu, iar in urma ranilor a murit.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn