Google+

Protestele au adus pagube: Regia Transport Electric a avut pierderi de UN MILION de lei. Prin urmare, angajatii nu si-au primit salariile - VIDEO

Protestele au adus pagube: Regia Transport Electric a avut pierderi de UN MILION de lei. Prin urmare, angajatii nu si-au primit salariile - VIDEO
Embed:

Protestele aduc prejudicii capitalei. Cel putin asta afirma autoritatile locale, care precizeaza ca de la inceputul anului, adica in mai putin de o luna, Regia Transport Electric a avut pierderi de un milion de lei. Potrivit sefului institutiei, in zilele in care au avut loc proteste, din cauza blocarii drumurilor, jumatate dintre rutele de troleibuz au avut itinerare modificate ori vehicolele au stat pe loc ore intregi.

 

Gheorghe MORGOCI, SEF REGIA TRANSPORT ELECTRIC: “Avem pierderi de 20 la suta. ”


Nistor GROZAVU, VICEPRIMAR:  “Bulevardul Stefan cel Mare a fost blocat troleibuzele pe Bucuresti...”

 
In luna ianuarie care inca nu s-a incheiat, potrivit lui Morgoci, intreprinderea a inregistrat pierderi de peste un milion de lei  in urma protestelor. Din aceasta cauza, o parte dintre angajati nu si-au primit salariile. In plus, au acumulat datorii si la plata curentului electric.

 

Gheorghe MORGOCI, SEF DIRECTIE RTEC: “8 milioane datorii, nu au primit salariile o parte dintre taxatori nu au primit salariile... si administratia...”

 
Protestele au adus pierderi si Parcului Urban de Autobuze. Seful institutiei a declarat ca desi pentru ianuarie s-au planificat in jur de  3 milioane de lei, bugetul este in minus cu peste 400 de mii de lei, din cauza manifestatiilor din capitala. Protestatarii nu se simt deloc responsabili pentru situatia creata.

 

Liviu VOVC, MEMBRU PLATFORMA DA: “Sa le pierderile la GBS pe Dimitrie cantemir...”

 
Organizatorii protestelor au anuntat ca iau o pauza pana joi, inclusiv. Ei mai spun insa ca vor reveni in forta la sfarsitul saptamanii in cazul in care nimic nu se va schimba. Ieri, ei au cerut dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. Mii de oameni au protestat in Piata Marii Adunari Narionale, dupa care au marsaluit spre una din intrarile in oras si au blocat mai multe drumuri.

 

*Poza simbol

Sursa Foto: vocea.md


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn