Google+

PROTV Chisinau - cel mai popular post de televiziune, jurnalele de stiri - cele mai urmarite la nivelul intregii tari, site-ul PROTV.MD - cel mai accesat portal de stiri - Sondaj - VIDEO

PROTV Chisinau - cel mai popular post de televiziune, jurnalele de stiri - cele mai urmarite la nivelul intregii tari, site-ul PROTV.MD - cel mai accesat portal de stiri - Sondaj - VIDEO
Embed:

Protv Chisinau este cel mai popular post de televiziune, iar jurnalele de stiri sunt cele mai urmarite la nivelul intregii tari. Totodata Protv.md este site-ul de pe care se informeaza cei mai multi moldoveni. Cel putin asta arata datele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetari Sociologice din Moldova.

 

Care sunt posturile TV la care va uitati cel mai des?

PROTV – 17%

PRIME – 17%

JURNALTV – 16%

MOLDOVA1 – 15%

PUBLIKA – 13%

 

„Potrivit studiului, Protv si Prime sunt cele mai urmarite canale de televiziune, fiind urmate la o mica distanta de Jurnal Tv, Moldova 1 si Publika.”  

 

La care posturi TV va uitati la stiri cel mai des?

PROTV – 18%

PRIME – 16%

JURNALTV –16%

PUBLIKA  - 15%

MOLDOVA1 – 14 %

 

„Totodata, stirile de la Protv sunt cele mai urmarite obtinand 18 la suta din audienta, fiind urmate de buletinile difuzate de Prime si JurnalTv , Publika si Moldova1.”

 

Cand doriti sa va informati ce portal de stiri accesati?

 

Protv.md – 20%

Point.md – 18%

Unimedia – 14%

Noi – 12%

Publika.md – 9% 

 

„Lider in topul preferintelor onile este si site-ul protv.md, care potrivit sondajului este cel mai accesat site-ul de pe care se informeaza 20 la suta dintre respondeti, urmat de point.md cu 18 la suta si Unimedia cu 14 la suta.”

 

Sondajul a fost realizat de Centrul de Cercetari Sociologice din Moldova, in perioada 10-27 martie 2018 in 74 de locatitati, pe un esantion de 1150 persoane. Sondajul are o marja de eroare de 3 la suta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn