Google+

Radu si Ceban - in turul doi. Cum ar vota moldovenii la localele de duminica. Datele unui sondaj realizat de Intellect Group. Legaturile companiei care a elaborat studiul cu democratul Vlad Plahotniuc - ZdG

Lupta pentru sefia capitalei, in cel de-al doilea tur, s-ar da intre candidata independenta Silvia Radu si candidatul socialistilor Ion Ceban. Asta arata datele unui sondaj realizat de Compania Intellect Group.

 

Sondajul a fost realizat de Compania Intellect Group - 9 euro pentru un chestionar. 

Perioda: 1 - 10 mai

Esantion: 1121 de respondenti cu varsta de peste 18 ani.

Marja de eroare: -+ 3,2%.

 

Datele studiului arata ca in primul tur Silvia Radu ar acumula 31 la suta din voturi, Ion Ceban ar lua 22,8%, iar pe locul trei ar ajunge Andrei Nastase cu 17,7 la suta.

 

Anterior, Ziarul de Garda a scris ca fondatorul Companiei Intellect Group, cea care a realizat sondajul prezentat astazi, este Ian Lisnevschi. Totodată, Lisnevschi este conducătorul Asociaţiei Obşteşti „Garlem”, cea care a organizat mitingul de susţinere a lui Vlad Plahotniuc la funcţia de premier pe 13 ianuarie 2016, noteaza Zdg.md.


Tot „Garlem” este cea care urma să organizeze mitingul de susţinere a guvernului Filip pe 24 ianuarie, concomitent cu protestul antiguvernamental organizat de Platforma „Demnitate şi Adevăr”, Partidul Nostru şi PSRM. Ulterior, mitingul a fost amânat, „pentru a nu da vreo ocazie provocatorilor să genereze dezordine sau haos”, conform declaraţiei „Garlem”.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn