Un inspector superior de la ANTA risca sa fie retogradat din functie, dupa ce a fost surprins cum arunca din automobilul de serviciu un muc de tigara. Imaginile au fost filmate de un martor si postate pe internet. De cealalta parte, barbatul sustine ca nu a fost o tigara, ci un obiect din plastic. Responsabilii de la Agentia Nationala de Transport Auto au pornit o ancheta de serviciu.

Publicat:07.12.2018, 14:32


Din imaginile surprinse de un martor, aflat intr-o masina care circula in spatele echipajului ANTA, se vede cum pasagerul din dreapta soferului da geamul in jos si arunca un muc de tigara pe carosabil. Autoritatile de la ANTA s-au autosesizat si au pornit o ancheta de serviciu.

Nicolae GAVRILITA, SEFUL DIRECTIEI CONTROL TRANSPORT RUTIER SI ASIGURARI ANTA: “Acolo nu prea bine se vede bine momentul. In explicatie el spune ca nu a folosit tigara dar era un obiect de plastic din masina. Urmeaza sa identificam persoana sa ne spuna daca era fum, pentru noi o sa fie foarte bine.”

Pana acum s-a aflat ca barbatul din imagini este un inspector superior. Responsabilii de la ANTA sustin ca acesta va fi pedepsit. 

Nicolae GAVRILITA, SEFUL DIRECTIEI CONTROL TRANSPORT RUTIER SI ASIGURARI ANTA: “Chiar daca e un obiect care spune ca l-a aruncat, oricum va fi tras la raspundere dar daca fumau in masina, asta este altceva  trebuie sa stabilim daca fumau asta nu are culme obraznicia."

Inspectorul risca sa fie retrogradat din functie.