Google+

Silvia Radu, dupa ce directorul de la Agentia Nationala de Sanatate Publica si-a dat demisia: "A inteles ca nu poate sa conduca aceasta agentie"

Silvia Radu, dupa ce directorul de la Agentia Nationala de Sanatate Publica si-a dat demisia: "A inteles ca nu poate sa conduca aceasta agentie"
Embed:

Ministrul Sanatatii, Silvia Radu, spune ca a discutat cu directorul de la Agentia Nationala de Sanatate Publica si a inregistrat cererea de demisie. Radu spune ca Elena Palanciuc si-a dat demisia din propria initiativa.

 

Silvia RADU, MINISTRU AL SANATATII: "Femeia a depus cererea la Minister. Pai daca a depus cererea din propria initiativa, atunci ea a inteles ca nu poate sa conduca aceasta agentie. Da, am discutat cand a depus cererea si o sa discutam si dupa, am inregistrat cererea."

 

Directorul Agentiei Nationale de Sanatate Publica si-a data demisia in aceasta dimineata. Ofiterul de Presa al Ministerului Sanatatii ne-a spus ca Elena Palanciuc a plecat din functie din proprie initiativa.

 

Elena Palanciuc a fost numita in functia de director al ANSP in februarie 2018. Anterior, aceasta a fost director al IMSP Spitalul raional Orhei, este Doctor în medicină, are studii de masterat în Sănătate Publică şi absolventă a Academiei de Administraţie Publică.

 

Saptamana trecuta, angajatii Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica s-au plans ca nu si-au primit salariile, asa cum a promis ministra Sanatatii, Silvia Radu.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn