Ministrul Sanatatii, Silvia Radu, spune ca a discutat cu directorul de la Agentia Nationala de Sanatate Publica si a inregistrat cererea de demisie. Radu spune ca Elena Palanciuc si-a dat demisia din propria initiativa.

Publicat:10.10.2018, 12:48

Silvia RADU, MINISTRU AL SANATATII: "Femeia a depus cererea la Minister. Pai daca a depus cererea din propria initiativa, atunci ea a inteles ca nu poate sa conduca aceasta agentie. Da, am discutat cand a depus cererea si o sa discutam si dupa, am inregistrat cererea."

Directorul Agentiei Nationale de Sanatate Publica si-a data demisia in aceasta dimineata. Ofiterul de Presa al Ministerului Sanatatii ne-a spus ca Elena Palanciuc a plecat din functie din proprie initiativa.

Elena Palanciuc a fost numita in functia de director al ANSP in februarie 2018. Anterior, aceasta a fost director al IMSP Spitalul raional Orhei, este Doctor în medicina, are studii de masterat în Sanatate Publica si absolventa a Academiei de Administratie Publica.

Saptamana trecuta, angajatii Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica s-au plans ca nu si-au primit salariile, asa cum a promis ministra Sanatatii, Silvia Radu.