Google+

Reformele adoptate in Parlament au scos oamenii in strada. Oamenii s-au adunat in fata legislativului si spun ca prin amnistia fiscala vor fi legalizati banii furati - VIDEO

Reformele adoptate in Parlament au scos oamenii in strada. Oamenii s-au adunat in fata legislativului si spun ca prin amnistia fiscala vor fi legalizati banii furati - VIDEO
Embed:

Reformele adoptate ieri in Parlament au scos astazi oamenii in strada. Membrii Miscarii de Rezistenta Nationala s-au adunat in fata legislativului si spun ca prin amnistia fiscala vor fi legalizati banii furati. La miting a iesit si liderul PPDA, Andrei Nastase.


Protestatarii spun ca s-au saturat sa fie mintiti si ca vor iesi in strada atat cat o sa fie nevoie.

 

"Protestam contra legii lor votate ieri in parlament. Legea amnistiei fiscale pe noi nu ne aranjeaza 3 procente ale lor. Ei vor banii care i-au furat sa-i legalizeze, suntem impotriva."


"Este clar ca aceasta guvernare nu este un regim politic este o familie instaurata, care pretinde a fi guvernare."

 

"Trebu acum sa luptam daca nu maine o sa fie tarziu."

 

 La protest a iesit si liderul PPDA, Andrei Nastase, care spune ca ceea ce s-a facut ieri in Parlament nu este corect.

 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Este inadmisibil ca intr-o tara civilizata cum vrem noi sa fim, cei care fura sa poata legaliza capitalul legal dobandit in loc sa ajunga la puscarie, este un mesaj pe care l-a transmis si ambasada SUA, care spune clar ca hotii trebuie sa stea la puscarie, nu sa-si bat joc de neamul din care provin."

 

Proiectele propuse de democrati au fost votate ieri, in doua lecturi, de catre 56 de deputati, inclusiv membrii Grupului Popular European si cei neafiliati.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn