Google+

Presedintia, despre finantarea fundatiei sotiei lui Igor Dodon: "Cei care ne finanteaza nu doresc ca datele lor sa fie facute publice"

Presedintia, despre finantarea fundatiei sotiei lui Igor Dodon: "Cei care ne finanteaza nu doresc ca datele lor sa fie facute publice"
Embed:

"Toate sursele de finantare sunt transparente, insa cei care ne ofera acest suport nu doresc ca datele lor sa fie facute publice." Asta spun responsabilii de la Presedintie, dupa ce in presa au aparut informatii precum ca fundatiei sotiei lui Igor Dodon ar fi sponsorizata de fiul procurorului general al Rusiei, Igor Chaika.

 

"Referitor la informaţia care a apărut în presă vizavi de finanţarea Fundaţiei de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet” menţionam că toate sursele de finanţare, atît cele interne, cît şi cele externe sunt transparente, însă cei care ne oferă acest suport nu doresc ca datele lor să fie făcute publice.

 

În acelaşi timp, toate sursele financiare care au fost încasate pe conturile Fundaţiei de Binefacere au fost utilizate doar pentru a ajuta cei peste 200 000 de cetăţeni ai RM prin diferite proiecte.

 

Informaţia detaliată referitor la destinaţia unde au fost utilizate aceste surse va fi publicată săptămîna viitoare pentru a nu avea un impact asupra campaniei electorale", se arata intr-un comunicat emis de Presedintie. 

 

VEZI SI:  Fundatia sotiei lui Igor Dodon, sponsorizata de fiul procurorului general al Rusiei, Igor Chaika - linx.crji.org


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn