Ruslan Codreanu spune ca cel mai probabil nu va accepta sa asigure interimatul functiei de primar pana in 2019. Daca va refuza atunci viceprimarul Nistor Grozavu ar putea sa-i ia locul. In cazul in care si acesta va refuza ar urma sa fie numita o alta persoana.

Publicat:20.06.2018, 15:59

Primarul interimar Ruslan Codreanu spune ca asteapta decizia Curtii de Apel si spera ca instanta sa valideze totusi alegerile din 3 iunie. Codreanu afirma insa ca cel mai probabil nu va ramane la primarie pana la anul viitor.

Ruslan CODREANU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: Eu am zis ca nu vrea sa raman, m-as face director de gradinita desi nu stiu daca trec toate calificarile. Eu asigur interimatul si nu aspir sa devin primar, primar general si ales este Andrei Nastase.” 

In cazul in care Codreanu va refuza sa asigure  interimatul, atunci acest lucru ar putea sa-l faca Nistor Grovazu. Viceprimarul insa nu ne-a raspuns la telefon pentru a afla daca va accepta. Anterior insa ele  refuza sa fie interimar, numind-o printr-o dispozitie pe Silvia Radu. Atat Codreanu cat si Grovazu ar putea sa o aduca din nou Silvia Radu la primarie.

Ruslan CODREANU, PRIMAR INTERIMAR: Sau Silvia Radu sau fiecare persoana. Adica Silvia Radu se poate intoarce la primarie?- Din punct de vederea a legii”Da.” DVS a-ti numio de Silvia Radu primar gineral printr-o dispozitie? -Nu, de ce? - sunteti amuzanta.”

Silvia Radu nu ne-a raspuns la telefon pentru a afla daca s-ar intoarce la primarie.Mai in gluma mai in serios, Ruslan Codreanu spune ca l-ar putea numi viceprimar si pe Andrei Nastase.