Google+

S-a deschis salonul de frumusete INTERZIS femeilor: Se ocupa exclusiv de dichisirea masculilor cu barba si mustati - VIDEO

S-a deschis salonul de frumusete INTERZIS femeilor: Se ocupa exclusiv de dichisirea masculilor cu barba si mustati - VIDEO
Embed:

Un salon fara bigudiuri, odulatoare de par, lacuri de unghii si truse cosmetice. La Chisinau a fost deschisa frizerie unde nu calca picior de femei, deoarece se ocupa exclusiv de dichisirea masculilor cu barba si mustati. In afara de faptul ca sunt rasfatati din plin, barbieria a devenit si un loc unde barbatii se relaxeaza si, de ce nu, barfesc.


 “- Ar trebui corectată forma la barbă. A crescut mult. -Lasă geanta şi ia loc”. 

 
Salonul a fost deschis pentru barbatii pasionati de tunsori stilate, dar si pentru barbosi si mustaciosi. Acestia sunt consultati de specialisti, evident tot barbati.  


 “-Mustăţile trebuie puţin învîrtite. -Facem şi forma.-Da, aşa cum ţi-am arătat mai înainte.-Da, puţin pătrată”.

 
Serviciile frizeriei costa circa 200 de lei – atat frizura cat si ingrijirea mustatilor. Clientii salonului spun ca au devenit prieteni sau, cum mai glumesc ei, „colegi de barba”. Acest barbat a ales o forma mai neobisnuita de mustati si spune ca ideea ii apartine sotiei lui.

 

“Am decis să-mi cresc barba. Soţia l-a găsit pe Constantin. Într-adevăr, de mult timp nu puteam să găsesc un specialist bun, care să se ocupe de barbă”. 

 
Cel care s-a gandit sa deschida salonul de frumusete rezervat barbatilor se numeste Constantin Lisnic. Si el a purtat barba, insa nu asta l-a inspirat. Ideea i-a venit dupa ce a vizitat astfel de saloane in tarile prin care a calatorit. 


Contantin LISNIC, BARBIER“ Ideea noastra de baza este sa facem un gentleman club, un refugiu de la ochii femeilor. Noi tot iubim sa barfim..-Despre ce deobicei barfesc barbatii?-Despre femei." 


Regula frizeriei este ca femeile nu au nicio putere acolo, iar barbatii care calca pragul salonului devin membri ai clubului barbosilor. Chiar si interiorul vorbeste despre acest lucru. In fiecare colt poti gasi cate o sticla, care, insa, in loc de tarie contine spray-uri pentru ingrijirea barbii. 

 

Contantin LISNIC, BARBIERAm vrut sa facem ceva barbatesc, brutal si solid. Dar nu lipsit de gust. 


Constantin spune ca nu a ales sa devina frizer - a imbratisat meseria mai degraba in urma unei intamplari.

 

Contantin LISNIC, BARBIER "Am luat o revista cu profesii, am inchis ochii si ci degetul am ales...”


Destul de raspandite in occident, astfel de saloane abia apar la noi, de fapt, salonul lui Constantin fiind primul din Chsisinau.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn