Google+

S-au pornit la colindat, insa au ramas blocati in lift. Cinci copii au stat in ascensorul unui bloc din capitala mai bine de 6 ore. Cum s-a terminat totul - VIDEO

S-au pornit la colindat, insa au ramas blocati in lift. Cinci copii au stat in ascensorul unui bloc din capitala mai bine de 6 ore. Cum s-a terminat totul - VIDEO
Embed:

Ghinion pentru 5 copii care au mers ieri cu colindul. Ei au ramas blocati mai bine de sase ore intr-un lift, intr-un bloc nou din sectorul Botanica. Au stat acolo mai bine de sase ore. Dupa mai multe tentative de a debloca ascensorul, compania care-l administreaza a chemat salvatorii. Nimeni nu a avut de suferit.

 

Unul cate unul copiii, care au intre 13 si 16 ani, au fost scosi din liftul in care au stat mai bine de 6 ore. Era ora 2 si 45 de minute cand intervetia salvatorilor s-a incheiat.

 

Radu GHEORGHIU, POMPIER: “Cu utilajul de descarcerare ne-a ridicat la etajul 7 si i-am salvat."

 

Deocamdata nu se stie daca cei 5 copii locuiesc in blocul unde s-a produs incidentul. Am mers astazi acolo, insa am dat doar de un barbat care spune ca nu a auzit nimic.  

 

“Eu nu stiu, nu mai ce am ajuns. Am fost in deplasare. “

 

Salvatorii spun ca au fost alertati de compania care deserveste ascensorul. Angajati acesteia ar fi incercat timp de 6 ore sa-l deblocheze insa nu au reusit.  

 

DISPECER COMPANIA “ASMARIND S.R.L":  “Cativa copii au ramas blocati si trebuiau salvati. Evident ca ei au tinut usile apoi le-au dat drumul si a  zburat o piesa.”

 

Potrivit inspectoratului pentru situatii de urgenta copii nu au avut de suferit.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn