Scandal la punctul de trecere Tudora- Starokazacie. O soferita la volanul unui Mercedes a incercat sa treaca vama fara rand in timp ce peste o suta de masini asteptau la coada. Indignati de tupeul acesteia, oamenii au blocat automobilul, refuzand sa-l lase sa treaca. Dupa un scandal ca la usa cortului a intervenit un granicer ucrainean. Multimea suparata insa nu s-a lasat convinsa nici de acesta, iar soferita a mers sa stea la coada. Incidentul a fost filmat de un martor.

Publicat:15.08.2018, 07:39

“-Draga mea, sa nu crezi ca esti cea mai desteapta.-Eu va spun motivul pentru care vreau sa trec. Moare un om si de asta ma duc. -Adu un certificat sa vedem. -Nu ma filma tampitule.”

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc in dupa amiaza zilei de ieri, in timp ce in vama ucraineana se formase un rand de peste 100 de masini. Soferita de la volanul Mercedesului a vrut sa treaca fara rand, insa ceilalti conducatori auto care asteptau nu au lasat-o.

Initial ea ar fi invocat ca se grabeste intrucat cineva se afla pe patul de moarte, argument care insa nu i-a convins pe ceilalti soferi. Ulterior, femeia le-ar fi spus ca intarzie la avion. Cand scandalul a inceput sa ia amploare, de grupul de oameni s-a apropiat un granicer ucrainean. In descrierea filmuletului, martorii au scris ca acesta ar fi vrut sa o escorteze pe soferita pana la ghiseu. 

“-Nu vrea lumea sa plece si gata. -Dati-va la o parte si ea va trage pe dreapta. -Un politist de frontiera il cumperi, dar pe oameni, nu.”

Oamenii nu s-au lasat induplecati, iar politistul de frontiera ucrainean a fost nevoit sa le faca pe plac celorlalti soferi, ceea ce a nemultumit-o pe soferita de la volanul Mercedesului. 

“-Oamenii nu vor pleca. -Ok, am inteles, oamenii nu vor. Mergeti in spate si puneti-va la coada. -Mi-i greata de voi, moldoveni!”

Astfel, femeia a facut cale intoarsa si si-a asteptat randul ca toti ceilalti soferi.