Google+

Scene revoltatoare intr-o gradinita din capitala. Momentul in care o educatoare loveste un copil, iar acesta cade. Incidentul, surprins de mama unui micut. Ce spune directoarea gradinitei - VIDEO

Scene revoltatoare intr-o gradinita din capitala. Momentul in care o educatoare loveste un copil, iar acesta cade. Incidentul, surprins de mama unui micut. Ce spune directoarea gradinitei - VIDEO
Embed:

Imagini revoltatoare vin de la gradinita numarul 46 din capitala. O educatoare a fost filmata cum loveste de mai multe ori un copil, iar acesta cade. Scena a fost surprinsa de un parinte. Educatoarea spune ca a procedat asa pentru ca a avut o saptamana stresanta.Din imaginile filmate de un parinte se vede cum copii stau gramajoara si canta. La un moment dat un baietel este lovit cu palma peste mana. Educatoarea il apuca de brat, il zgaltaie ce cateva ori, dupa care piciul se prabuseste la podea. Femeia il apuca apoi de mana si il ridica, dupa care ii mai da o alta palma, moment in care fetita de alaturi tresare.

 

Nemultumirea femeii este ca baietelul a iesit din rand in timp ce restul invatau cantecul. Totul se petrece sub privirile celorlalti copii. Mama piciului agresat spune ca nu a vrut sa faca public acest caz si a solicitat doar ca educatoarea sa fie data afara. Ulterior filmuletul a fost distribuit si altor parinti, care sustin ca educatoarea si-ar mai fi depasit atributiile, si asa a ajuns la noi. 

 

Gheorghe ION, BUNICUL UNUI COPIL: ”Eu am venit la ora 5, cand copiii luau cina. Ea nu a auzit cand am intrat. 00:50-”A strigat la un copil asa de tare. I-am facut observatie, iar ea mi-a spus ca da ce sa fac daca el nu ma aude.” 

 

Acesta mai spune ca educatoarea obisnuia sa-si mai iasa din fire.

 

Gheorghe ION, BUNICUL UNUI COPIL: ”Am vorbit cu nepotelul si l-am intrebat, dar doamna mai bate si alti copii? Copilul imi spune ca da, pe cei obraznici le da la fundulet."

 

”Doamna isi permite sa strige, sa fie brutala, dura cu ei.”

 

Educatoarea care l-a agresat pe micut spune ca in ziua in care s-a intamplat incidentul a avut o situatie de criza si isi regreta fapta, motivand ca acest copil... nu este dintre cei obraznici. Aceasta s-ar fi enervat dupa ce piciul a dat jos niste jucarii.

 

Angela DURBALA, EDUCATOARE: -”O criza de nervi pe care am avut-o. Parintii ne spun ca mai obisnuiati sa ridicati vocea la copii, e adevarat? -Nu stiu daca parintii singuri nu ridica vocea. Copiii sunt multi, nu te aud. Nu poti sa vorbesti doar in soapta.” 

 

Dupa incidentul care s-ar fi petrecut vinerea trecuta, luni femeia si-a luat concediu de boala pentru ca ar fi racita. Aceasta spune ca a mai avut o rugaminte, sa nu fie mediatizat cazul. Ajutorul de educator sustine ca nu a sesizat pana acum actiuni iesite din comun in comportamentul educatoarei.

 

Elena JOSAN, AJUTOARE DE EDUCATOR: “N-am observat. Noi ne intalneam cand copiii ii adormeam. S-au plans parintii? -Nu” 

 

Directoarea gradinitei, pusa in functie chiar astazi, spune ca educatoarea are 30 de ani de actrivitate in domeniu.

 

Ecaterina BADURET, DIRECTOAREA GRADINITEI NR. 46: “Ulterior o sa revenim cu o informatie, cand revine educatorul. Va scrie o cerere de demisie pentru ca nu se accepta cazuri de violenta.” 

 

Nu am obtinut deocamdata o reactie a autoritatilor din educatie in acest caz. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn