Google+

Se circula bara la bara pe strada Bucuresti. Din cauza unor lucrari de reparatie, in zona s-a intins un ambuteiaj urias. Itinerarul transportului public, modificat. Care este acesta - VIDEO

Se circula bara la bara pe strada Bucuresti. Din cauza unor lucrari de reparatie, in zona s-a intins un ambuteiaj urias. Itinerarul transportului public, modificat. Care este acesta - VIDEO
Embed:

Centrul capitalei a fost astazi paralizat din cauza ambuteiajelor formate pe strada Bucuresti. Pe o portiune de drum se fac lucrari la reteaua de canalizare, asa ca traficul a fost oprit. Soferii au trebuit sa ocoleasca zona, iar asta i-a nemultumit.


Perimetrul strazilor Puskin si Bodoni de pe strada Bucuresti s-a transformat, astazi, intr-un santier de constructie, astfel portiunea a fost inchisa. Soferii au incercat sa ocoleasca zona, iar pe strazile din preajma s-au format ambuteiaje infernale.

 

“Poti sa innebunesti. Nici intr-un oras european nu se fac reparatii ziua, doar noaptea. E o bataie de joc. De o ora si jumatate mergem pe cateva strazi. Ce e asta?” 

 

A plouat cu injuraturi si pe strada Sciusev, unde s-a circulat bara la bara. Geamurile deschise nu i-au salvat pe soferi de caldura sufocanta. Lucrarile de reparatie a retelelor de canalizare vor mai dura. Asa ca soferii trebuie sa aiba multa rabdare. 

 

Veaceslav BORCOMAN, DIRECTOR TEHNIC COMPANIE: “Sunt efectuate lucrari de conectare la caminul existent pentru a putea efectua lucrari pe tronsonul Bucuresti. Lucrarile sunt preconizate pe 4 zile. Vedem dupa tempoul lucrarilor. Ne staruim cat mai repede”.

 

 A fost modificat si itinerarul transportului public. Ruta de troleibuz numarul 3 a fost anulata, iar troleibuzele 10 si 24 au circulat  doar pana la strada 31 august. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn