Google+

"Se preparau bucate din carne, iar de la o scanteie a luat foc grasimea depusa pe pereti". Cauzele incendiului din centrul comercial de pe strada Ismail - VIDEO

"Se preparau bucate din carne, iar de la o scanteie a luat foc grasimea depusa pe pereti". Cauzele incendiului din centrul comercial de pe strada Ismail - VIDEO
Embed:

De la o scanteie a luat foc grasimea depusa pe peretii unui canal de ventilare, iar materialul usor inflamabil cu care este acoperita cladirea a luat foc. Seful Directiei Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale explica cauzele incendiului de sambata, 23 ianuarie, dintr-un centrul comercial de pe strada Ismail.

 

Liviu MARZANCO, SEF DSE: "Cauza incendiului este nerespectarea regulilor impotriva anti-incendiului la exploatarea canalelor de ventilare si de evacuare a fumului. La primul etaj la centrul comercial, este instalat un gratar unde se preparau bucate din carne. Pe parcursul activitatii pe peretii canalului de evacuare a fumului, care era din metal, s-au depus grasimi, hota de ventilare de la aceast gratar nu avea sistem de retinere a scanteilor. De la o scanteie a luat foc grasimea depusa pe peretii acestui canal de ventilare, adica canalul de evacuare a fumului in cazul dat. Fiind in apropiere de capuseala din care era finisata cladirea, care este dintr-un asa material usor inflamabil, acesta a luat foc si s-a raspandit repede peste tot."

 

Ieri dimineata, un centru comercial de pe strada Ismail a luat foc. Flacarile au cuprins partea laterala a cladirii si s-au extins si pe acoperis.

 

Din fericire nimeni nu a avut de suferit si nicio nicio incapere a cladirii nu a fost afectata.

 

Un centru comercial de pe strada Ismail a luat foc - FOTO/VIDEO

 

Momentul in care centrul comercial din centrul capitalei este cuprins de flacari URIASE - VIDEO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn