Google+

Si-a refacut casa distrusa vara aceasta de incendiu. Locuinta bunicului din Putintei care adaposteste trei nepoti arata total diferit - curata si mobilata - VIDEO

Si-a refacut casa distrusa vara aceasta de incendiu. Locuinta bunicului din Putintei care adaposteste trei nepoti arata total diferit - curata si mobilata - VIDEO
Embed:

Si-au refacut casa din scrum, au mobilat-o si acum traiesc linistiti. Bunicul din Putintei care adaposteste in casa sa trei nepoti si-a vazut in sfarsit locuinta restabilita dupa incendiul care i-a mistuit-o vara aceasta. Totul a fost posibil dupa ce sute de oameni s-au mobilizat si I-au sarit in ajutor.

 

Asa arata casa bunicului Gheorghe vara aceasta dupa incendiu. Si iata cum arata acum – reconstruita si mobilata. Cand I-am vizitat bunelul ii invata pe cei trei nepoti literele. Pentru Iuliana care are 5 ani e o nimica toata, iar ceilalti doi gemeni de trei ani incercau si ei sa prinda cate ceva. Iuliana ne-a condus in dormitorul lor ca sa ne arate toate secretele. 

 

Si tare se mai bucura ca au casa plina de jucarii. Iar bunelul Gheorghe ne-a aratat celelalte incaperi. Batranul era foarte disperat vara aceasta cand si-a vazut casa mistuita de flacari. Credea ca nu va putea sa o scoata la capat si ca va ramane cu fiica si cu cei trei nepoti pe drumuri. 


Elena PACIU, FIICA: “Am dormit la vecini...”

 

O multime de oameni s-au mobilizat pentru aceasta familie si in doar o zi s-au colectat doua sute de mii de lei. Asa ca oamenii s-au apucat imediat sa refaca locuinta. Banii au fost coelctati pe site-ul caritate.md. 

 

Svetlana SAINSUS, ADMINISTRATOARE SITE: “Foarte multa lume a sarit in ajutor si s-au colectat mai multi bani decat este necesar, asa ca bunicul Gheorghe a decis ca restul sa fie donati unei femei din sat careia tot I-a ars casa.” 

 

 Femeia care a primit restul sumei este o fosta profesoara de matematica din acelasi sat careia i-a ars casa cu o saptamana inainte de tragedia familiei Paciu.

 

Incendiul in casa familiei Paciu s-a produs in august. Oamenii spun ca de vina este un scrutcircuit produs la frigider. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn