Google+

Soferii care au geamurile din fata masinii umbrite au primit amenzi de pana la 200 de lei si au fost nevoiti sa-si scoata foliile - VIDEO

Soferii care au geamurile din fata masinii umbrite au primit amenzi de pana la 200 de lei si au fost nevoiti sa-si scoata foliile - VIDEO
Embed:

Mai multi soferi, care au geamurile din fata ale masinii umbrite au fost trasi pe dreapta de catre politie. Pe langa faptul ca au fosrt nevoiti sa-si scoata foliile, ei au mai fost si amendati. Cei care nu s-au conformat cerintelor politistilor au ramas si fara placutele cu numerele de inmatriculare.

 

Potrivit politiei, in mai putin de 2 ore, 37 de soferi au fost amendati de politie pentru ca aveau geamurile umbrite. Pe langa amenda ei au fost nevoiti sa-si curete geamurile din fata. 10 dintre ei au refuzat sa scoata folia, asa ca au ramas si fara placute de inmatriculare. Chiar daca legea nu permite, soferii continua sa-si umbreasca geamurile, mai ales pe timp de vara, iar asta nu este deloc ieftin. Preturile incep de la 600 de lei si ajung chiar si la o mie. 

 

Ivan ANISENKO, ANGAJAT AUTO SERVICE: “În primul rând le pun pentru confidenţialitate, ca să nu fie văzută persoana. Un alt motiv ar fi ca în ziua de azi cazurile de furturi din maşini s-au facut mai frecvente, dacă întâmplator au lasat ceva de preţ pe bancheta, cu geamurile umbrite, nu se vede. Totodata, protejează interiorul maşinii de soare.”

 

Potrivit anagajatilor de la service-urile auto se intampla ca aceaiasi soferi sa vina sa-si umbreasca geamurile de mai multe ori.

 

Ivan ANISENKO, ANGAJAT AUTO SERVICE: „Umbresc şi geamurile din faţă. Se întâmplă ca omul ajunge până la semafosr şi acolo, poliţia i le scoate.”

 

Soferii, care nu au geamuri fumurii cred ca doar cei care au masini de lux, le umbresc.

 

Soferii a caror masini sunt cu geamurile din fata umbrite sunt amendati cu 200 de lei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn