Google+

Trei formatiuni politice care ar imparti fotoliile in legislativ daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Politicienii care se bucura de cea mai mare incredere. Studiul efectuat de Asociatia Sociologilor si Demografilor

Trei formatiuni politice ar imparti fotoliile in legislativ, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Este vorba despre PSRM, PD si Blocul electoral ACUM. Asta arata datele unui sondaj efectuat de Asociatia Sociologilor si Demografilor, la comanda unui ONG de pe langa CSI.

 

Daca duminica viitoare s-ar organiza alegerile Parlamentare, pentru care partid ati vota? (Totalul de respondenti)


PSRM - 40,5%

PD - 15,9%

Blocul ACUM - 15,7%

 

 

 

(Respondentii decisi)

 

 

Studiul mai arata ca Igor Dodon, Pavel Filip si Maia Sandu sunt politicienii care se bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor.

 

Care este personalitatea politca din Republica Moldova in care DVS.  aveti incredere mai mare decat in celelalte?


Igor Dodon – 32,3 %

Pavel Filip – 6,6 %

Maia Sandu – 4,9% 

 

Studiul a fost realizat de Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova, la comanda Filialei din Chisinau a Institutului international de monitorizare a dezvoltarii democratiei, parlamentarismului si respectarii drepturilor electorale ale cetatenilor statelor membre ale Adunarii Interparlamentare CSI.


Studiul a fost efectuat in perioada 4 - 19 ianuarie, pe un esantion national de 1179 respondendti, din 81 de localitati. Sondajul are o marja de eroare de 3 la suta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn