In timp ce a iesit de la CEC Ilan Sor a fost asaltat cu intrebari de jurnalisti, insa acesta a evitat sa raspunda.

Publicat:09.01.2019, 16:12

"Dreptatea a triumfat!- Sunteti condamnat într-un dosar...- În primul rând, nu exista o decizie definitiva în acest caz, în al doilea rând - stiti ca este o aberatie.

- În ce relatie sunteti cu Vlad Plahotniuc?- Cândva am spus – ma aflu în Moldova de 31 de ani, iar despre aceste relatii am scris oficial.
- Dar cu Igor Dodon? - Cine a platit pentru concertul de ieri?

- Prieteni, acum pot sa va spun ce o sa se întâmple dupa ce Partidul Sor va ajunge la guvernare, iar asta se va întâmpla în curând.

-De ce nu doriti sa ne raspundeti la întrebari?- Eu am raspuns la întrebari. Si vreau sa vorbesc despre ceea ce vreau eu sa vorbesc, doar n-o sa-mi spuneti voi despre ce sa vorbesc. Pot sa va spun ce o sa fie cu PRO TV dupa venirea la putere a partidului Sor. O sa fie totul bine, o sa traiti într-o tara democratica, veti merge pe drumuri bune, veti primi pensii mari...

- Cu cât l-ati platit pe Stas Mihailov? - Cine a platit pentru concertul de ieri? - Repet, partidul Sor a fost partener si nu organizator.

- Cât s-a platit?- Scrieti o scrisoare si veti primi raspuns. Prieteni! Uitati-va cu ce fete frumoase merg alaturi!

-Ce ne puteti spune despre furtul miliardului?- Ce?- Cine a furat miliardul?(Catre alta persoana) – Frumoase, nu agresive. Una-doua, postul dvs vorbeste despre agresiune.

-Ce se întâmpla cu dosarul penal în care sunteti condamnat de prima instanta pentru escrocherie si spalare de bani?- Va mai spun o data. Am spus de multe ori, si de multe ori am facut depozitii si am prezentat opiniile mele despre acest subiect. Toti stiu foarte bine cine a furat banii, toti stiu foarte bine la cine sunt ei.

- Cu cât l-ati platit pe Stas Mihailov?- Va mai spun o data, partidul Sor nu a fost organizator ci partener. Si îmi pare rau ca reprezentantii partidului Socialist au încercat sa ne blocheze.- Cum nu se afla (organizator – n.n.), daca era scris partidul Sor?

- Va e frica de cineva?- Nu. În general nu ma tem de nimeni, doar ma stiti.- De ce sunteti pazit?- Îmi adresati multe întrebari bune, dar o sa va raspund la ele mai târziu.- Când?- Spuneti-mi când vreti sa ne întâlnim si neaparat ne vom întâlni.

- Cînd putem organiza (un interviu – n.n.)...- Scrieti-mi o scrisoare si personal dvs o sa va dau un interviu.- Aveti o casa în Orhei?- Desigur.- Unde?- Închiriez.- Când putem sa o vedem?- O sa va chem în ospetie. O sa veniti?- Când?- O sa va spun când o sa am timp si neaparat o sa va invit. În cel mai scurt timp.  "