Protestul organizat astazi de Miscarea de Rezistenta Nationala s-a incheiat cu tipete si imbranceli, la Ialoveni. Cativa oameni i-au luat la rost pe Andrei Nastase si pe vicepresedintele PPDA. Cel din urma spune ca manifestantii ar fi fost adusi intentionat pentru a tensiona situatia.

Publicat:19.08.2018, 12:13

In timp ce membrii Miscarii de Rezistenta Nationala protestau la Ialoveni, cativa oameni au venit sa boicoteze manifestatia, scandand diverse lozinci. Vicepresedintele Partidului PPDA sustine ca acestia ar fi fost adusi intentionat la miting.

Alexandru SLUSARI, VICEPRESEDINTELE PARTIDULUI PPDA: "Din punctul meu de vedere s-au produs niste lucruri foarte urate, cand mai multi tineri unii din ei din punctul nostru de vedere minori, sub influenta drogurilor. Au foarte agresivi, foarte violenti. Din punctul nostru de vedere generatorul violentelor se afla la sediul lui Plahotniuc.” 

Purtatorul de cuvant al democratilor, Vitalie Gamurari nu ne-a raspuns la telefon pentru a ne oferi o reactie. De dimineata, membrii si sustinatorii PAS si PPDA au marsaluit pe drumurile din Ialoveni si au scandat impotriva guvernarii.

Tot astazi, Miscarea de Rezistenta Nationala a manifestat la Hancesti si Calarasi.

Dupa anularea alegerilor de la Chisinau, liderii PPDA, PAS si PLDM au anuntat despre crearea acestei miscari, dar si despre organizarea protestelor in mai multe localitati din tara.